Haberler

İçişleri Bakanı Ala Başkanlığında Bölge Valileri Toplantısı Yapıldı

Erzurum’da Bölge Valileri Toplantısının ardından değerlendirme yapan İçişleri Bakanı Efkan Ala, “Önümüz kış. Hem güvenlik güçlerimizin daha performansını artıracak hem de vatandaşlarımızın aldığı güvenlik hizmetinin kalitesini artıracak neler yapılabilir bunların çalışmasını yürüttük. Şimdiye kadar yapılanların değerlendirmesini yaptık” dedi.

Erzurum'da Bölge Valileri Toplantısının ardından değerlendirme yapan İçişleri Bakanı Efkan Ala, "Önümüz kış. Hem güvenlik güçlerimizin daha performansını artıracak hem de vatandaşlarımızın aldığı güvenlik hizmetinin kalitesini artıracak neler yapılabilir bunların çalışmasını yürüttük. Şimdiye kadar yapılanların değerlendirmesini yaptık" dedi.

Polis evindeki İl Valileri Bölge Toplantısı sonrası bir açıklama yapan İçişleri Bakanı Efkan Ala, Erzurum'a sınır illerdeki valiler, emniyet müdürleri ve alay komutanları ile ülkenin güvenliğiyle ilgili değerlendirme yaptıklarını kaydederek, "Ülkemizin güvenliği, vatandaşımızın can ve mal emniyeti bakımından performansımızı daha da ileri götürmek için aldığımız tedbirleri, çalışmaları, verdiğimiz güvenlik hizmetinin kalitesini değerlendirdik. Daha da ileriye götürmek için neler yapabiliriz onun çalışmasını yaptık. Önümüz kış. Hem güvenlik güçlerimizin daha performansını artıracak hem de vatandaşlarımızın aldığı güvenlik hizmetinin kalitesini artıracak neler yapılabilir bunların çalışmasını yürüttük. Şimdiye kadar yapılanların değerlendirmesini yaptık" diye konuştu.

Daha sonra kar yağışı altında beraberindeki bölge valileriyle birlikte esnaf ziyaretinde bulunan Bakan Ala, vatandaşlarla sohbet etti, hal ve hatırlarını sordu. Bu sırada Bakan Ala'dan bir üniversite öğrencisi, devlet yurduna yerleştirilebilmesi için yardım talebinde bulundu. Öğrenciyi dinleyen Bakan Ala, yardımcı olunacağını belirtti. Yanındaki heyetle birlikte Cumhuriyet Caddesini baştan sona yürüyen Bakan Efkan Ala, köşe başında bekleyen satıcıdan kestane aldı. Bakan Ala, gazetecilerle de hatıra fotoğrafı çektirerek Erzurum'dan ayrıldı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Efkan Ala Erzurum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title