Haberler

İçişleri Bakanı Aksu Abant'ta

İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu, Dün Gerçekleştirilen ve 6 Saat Süren Milli Güvenlik Kurulu (Mgk) Toplantısının Ardından Abant Tabiat Parkı'nda Lise Arkadaşlarıyla Bir Araya Geldi.

İÇİŞLERİ Bakanı Abdulkadir Aksu, dün gerçekleştirilen ve 6 saat süren Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısının ardından Abant Tabiat Parkı'nda lise arkadaşlarıyla bir araya geldi.

Bakan Aksu, dün yapılan MGK'nın ardından, haftasonu tatili için gece Abant'a geldi. Eşi Emine Aksu ile birlikte Büyük Abant Otel'e yerleşen Bakan Aksu, burada lise arkadaşlarıyla bir araya geldi. Sabah kahvaltısını otelin restorantında yapan Bakan Aksu, daha sonra mezun olduğu Diyarbakır Ziya Gökalp Lisesi'ndeki arkadaşları ile birlikte, göl manzaralı otel lobisinde sohbet etti. Bakan Aksu, arkadaşlarıyla okul yıllarındaki anılarını tazelerken, eşi Emine Aksu ise göl etrafında yürüyüş yaptı.

Yoğun geçen bir haftanın ardından Abant'a yorgunluk atmaya geldiğini belirten Aksu, Ziya Gökalp Lisesi'nin 1962-63 yılı mezunu olan arkadaşlarıyla her yıl Abant'ta bir araya geldiklerini belirterek, ''Bu yıl da onlarla bir araya geldiğimden dolayı mutluyum'' dedi. Bakan Aksu, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını ise yanıtlamadı.

Mutlu YUCA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title