Haberler

"İçime Sinmiyor, Ülke Çiftlik Gibi Yönetiliyor"

Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, Gül'e Yönelik Protestosunu "İçime Sinmiyor, Beni Kınayanlar Olabilir, Ama Ülke Çiftlik Gibi Yönetiliyor" Sözleriyle Savundu.

Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, Gül'e yönelik protestosunu "içime sinmiyor, beni kınayanlar olabilir, ama ülke çiftlik gibi yönetiliyor" sözleriyle savundu.

Genç, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Meclis Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmayı protesto etmesiyle ilgili olarak, kuliste gazetecilerle sohbet etti. Genç protesto nedenini ise şöyle açıkladı:

"Kendisi Anayasa'ya göre halk tarafından seçilmedi, meclis seçti. Yüksek bürokrat, rektör atamalarında hukuka saygısı olmayan, Türkiye Cumhuriyeti'nin temel felsefesine uymayan kişiler atandı. Kayıp trilyon davasında paraların kimin cebine girdiği belli değil. ABD'de cemaatlerle iftar yemeklerine katıldı. O nedenle kendisini dinlemeyerek protesto ettim ve çıktım."

Protestosuyla ilgili AKP'lilerin kendisine sözle sataştığını belirten Genç, "Beni bundan dolayı kınayanlar olabilir, ama içime sinmiyor. Ülke çiftlik gibi yönetiliyor. Bu memleket bizim" dedi. Genç, AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat konusunda "o artık Mir değil Züğürt Ağa. Hayali ihracat suçu sabitlendi. Eroin kaçakçılığı sabitlendi. Mir'likten istifa etmesi lazım. Dengir Fırat olsun sadece" dedi. (ANKA)

EG/BÜN/

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title