Haberler

İçeride Türkü Söyledik

Koğuş Arkadaşlarıyla Sabaha Kadar 'Kore Dağları' Türküsünü Söyleyen Tuğba Özay Ziyarete Gelen Annesiyle de Şarkı Söyledi.

KOĞUŞ ARKADAŞLARIYLA SABAHA KADAR 'KORE DAĞLARI' TÜRKÜSÜNÜ SÖYLEYEN TUĞBA ÖZAY ZİYARETE GELEN ANNESİYLE DE ŞARKI SÖYLEDİ.

Ünlü manken Tuğba Özay'ı cezaevinde ziyaret eden anne Duygu Özay, 'Ben ona, o da bana güç verdi, beraber şarkı söyledik. Kızımın suçsuz olduğuna inanıyorum. Babası da ziyarete gelecek' dedi.

'TB' plakalı lüks ciple gelen anne Özay, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü mankeni menajeri ve asistanıyla birlikte ziyaret eden Duygu Özay, kızıyla görüştüğü için çok mutlu olduğunu belirterek 'Ben ona, o da bana güç verdi. İçeride beraber türküler, şarkılar söyledik. 'Başın öne eğilmesin', 'leylim ley'i söyledik.

İlgilerinden dolayı Paşakapısı'nda görevli tüm personele teşekkür ediyoruz' dedi.

Anne Özay, ünlü mankenin ne zaman tahliye olacağı ve karara itiraz konusundaki soruyu 'Hukuki işleri avukat takip ediyor. Ben bilmiyorum' şeklinde yanıtladı. Duygu Özay, Tuğba Özay'ın babasının neden gelmediği yönündeki ısrarlı soruları ise 'Babası da gelecek' diye yanıtladı. Kızıyla vedalaşırken diğer mahkumların Tuğba Özay'ı alkışladığını söyleyen Duygu Özay, 'Kızıma suçsuz olduğunu söyledim, serbest kalacağını belirttim. Kızım zaten suçsuz olduğunu biliyor. Hepinize çok selamı var, sizleri seviyor' şeklinde konuştu. Tuğba Özay'ın sağlık durumunun iyi olduğunu, yemek yememe gibi bir durumun olmadığını belirten Duygu Özay, 'Kızınızın suçsuz olduğuna inanıyor musunuz?' sorusuna ise 'İnanıyorum, siz inanmıyor musunuz?' diyerek soruyla karşılık verdi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title