Haberler

İçerde Dizisinin Final Yapmasıyla İşsiz Kalan Oyuncu Sedat Payas Yaşadığı Zorlukları Anlattı

Güncelleme:

'İçerde' dizisinin final yapmasıyla işsiz kalan ve geçimini simit satarak sağlayan oyuncu Sedat Payas katıldığı magazin programında yaşadığı zorlukları anlattı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2.Sayfasına 'İçerde' dizisiyle adını duyuran oyuncu Sedat Payas konuk oldu. Dizi bittikten sonra iş bulamayınca geçimini sandviç, simit satarak sağlayan Payas, yaşadıklarını anlattı.

"DİZİDE ÇALIŞIRKEN İYİ ÜCRET ALIYORDUM, SONRA TEKLİF GELMEDİ"

'İçerde' dizisinin bitmesiyle iş bulamayan Payas, yaşadığı zorlukları şu sözlerle anlattı: "Birçok projede yer aldım. 10 bölüm, 5 bölüm ama 'İçerde' dizisinde öne plana çıktım. Bir oyuncu seçmesi vardı üç bölüm olarak anlaştık. 30 bölüme yakın oynadım. İyi ücret alıyordum. Dizi bittikten sonra teklif gelmedi. Simit, sandviç sattım hatta kahvede çalıştım. Elimiz ayağımız tutuyor çok şükür. Ben hiç o büyülü dünyaya kaptırmadım kendimi.

İçerde Dizisinin Final Yapmasıyla İşsiz Kalan Oyuncu Sedat Payas Yaşadığı Zorlukları Anlattı

"İMZA ATACAĞIMIZ GÜN PROJEDEN ÇIKARDILAR"

Dizi bittikten sonra bir sezon boşta kaldım. Elimde güzel işler vardı, anlaştığımız projeler vardı. Üç, dört gün gittim sete herkesle tanıştım. Prova yaptık, tam imza olacak beni projeden çıkardılar.

İçerde Dizisinin Final Yapmasıyla İşsiz Kalan Oyuncu Sedat Payas Yaşadığı Zorlukları Anlattı

"PROJE GELENE KADAR SANDVİÇ SATMAYA DEVAM EDERİM"

Ben de baktım olmuyor, gittim malzeme aldım. Mesela sandviç satacağım ekmek için fırınla anlaştım sabah 5'te gidiyordum, peynirimi aldım sabah erken saatlerde satmaya başladım. Bir proje gelene kadar bu şekilde devam ederim diye düşündüm. Proje gelirse de boş günlerimde yine tezgahımı açarım. Allah herkesin gönlüne göre versin.

İçerde Dizisinin Final Yapmasıyla İşsiz Kalan Oyuncu Sedat Payas Yaşadığı Zorlukları Anlattı

"300 LİRAYLA İŞ KURDUM, ŞİMDİ SIFIRA SIFIRIM"

Ben yeni işimi 300 TL'ye kurdum. Kenarda az param vardı ben de hepsini harcadım yeni işime. Şu an Allah'a çok şükür sıfıra sıfırım.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (30)

IYYY FAKİR:

SANDİVİÇMİ SATIYOMUŞ TİSKİNDİM GERÇEKDEN

2
34
yanıtYanıtla
123:

sen ne satıyorsun

yanıt25
yanıt1
bırakbuişleri:

senin gibi kendini satmakdan iyidir

yanıt19
yanıt4
Köln:

simit satmak ayipmi? hayirdir ? ne var satiyorsa

29
0
yanıtYanıtla
H.G:

Ekmegini helal kazanip belki bazi insanlara ornek olursun ??????????

13
2
yanıtYanıtla
vatandaş:

bedavadan yaşamaya çalışmak yan gelip yatmak yok herkes gibi çalışıp geçineceksin

13
2
yanıtYanıtla
Jül Sezar:

elınde ımkan varken kenara para atmayan. zengın gıbı yasayan herkes, gün gelır eksıye bıle duser. musluk akarken doldurmak kosede bekletmek lazım

15
0
yanıtYanıtla
HELAL PARA:

NE VAR SİMİT SATMADA ANLAMADIM. . GÜNDE 100 TANE SATSA, HER BİRİNDEN 50''ŞER KURUŞ KALSA, AYDA 1500 LİRA YAPAR. . . HAYATINI DEVAM ETTİRMEK İÇİN YETERLİ PARA. . . BİR SÜRE SONRA BAŞKA İŞ BULUR ALLAH''IN İZNİYLE. . . BAŞKA DİZİDE DE OYNAR. . . LÜTFEN BÜYÜTMEYİN. . .

10
5
yanıtYanıtla
LİLİ:

PARA VARKEN BÖYLE OLACAĞINI DÜŞÜNMEDİN TABİ. HEP OLACAK SANDIN DİMİİİ

5
8
yanıtYanıtla
laedri:

sanatcıya sahip çıkan yooook

4
6
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title