Haberler

İç Anadolu ve Karadeniz Tenis Ligleri Başladı

Cengiz Durmuş: "Doğru yoldayız"İSTANBUL,DHA)Türkiye Tenis Federasyonu'nun İç Anadolu ve Karadeniz Bölgesi'nde bu yıl ilk kez düzenlediği tenis ligleri başladı.

Cengiz Durmuş: "Doğru yoldayız"

İSTANBUL,DHA)

Türkiye Tenis Federasyonu'nun İç Anadolu ve Karadeniz Bölgesi'nde bu yıl ilk kez düzenlediği tenis ligleri başladı.

Türkiye Tenis Federasyonu'nun (TTF) tenisi ülkenin her köşesine yayma hedefiyle başlattığı bölgesel ligler Doğu ve Güneydoğu Anadolu'dan sonra İç Anadolu ve Karadeniz'de yapılıyor. 6-9 Kasım tarihleri arasında bu yıl ilk kez düzenlenen organizasyonlara Kayseri ve Trabzon ev sahipliği yapıyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerinin katkılarıyla gerçekleştirilen İç Anadolu ve Karadeniz Ligi'nde mücadeleler takım ve ferdi kategorilerde yapılıyor. Dört gün sürecek şampiyonalarda kupalar 9 Kasım Cuma günü oynanacak final müsabakalarının ardından sahiplerini bulacak.

CENGİZ DURMUŞ: "DOĞRU YOLDAYIZ"

Organizasyonlar hakkında değerlendirmede bulunan Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Başkanı Cengiz Durmuş, "İç Anadolu ve Karadeniz'de hayata geçirdiğimiz bölgesel tenis liglerine katılım doğru yolda olduğumuzun kanıtıdır. Bu turnuvaların düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, katılımcılara başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title