Haberler

Ibrahimovic'den Guardiola'ya Olay Sözler: Çalıştığım En Toy Teknik Direktördü

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'ın yıldızı Zlatan Ibrahimovic, Pep Guardiola hakkında, "Kötü bir insan olmayabilir ama çalıştığım en toy teknik direktördü" dedi.

Manchester United'ın İsveçli golcüsü Zlatan Ibrahimovic, Manchester City Teknik Dirktörü Pep Guardiola ile Barcelona'da birlikte çalıştığı dönemlere ait yine çok konuşulacak detaylar verdi.

"MESSI İÇİN BİRKAÇ OYUNCUYU KURBAN ETTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

İtalyan basınına konuşan Zlatan, "İlk altı ay her şey harikaydı. Sonra sistemi ve taktiği değiştirdi ve işler benim için iyi gitmedi. Onunla konuşmaya gittim ve, 'Sadece tek bir oyuncu için, Messi için birkaç oyuncuyu kurban ettiğini düşünüyorum.' dedim. Bana, 'Ben öyle düşünmüyorum ama demek istediğini anlıyorum. Çaresine bakacağım, sorun yok. Her şeyi çözeceğim.' dedi. Ben de işlerin yoluna gireceğini düşündüm." dedi.

"GERÇEK BİR ADAM SORUNLARDAN KAÇMAZ"

Bu konuşmanın ardından yedek kulübesine mahkum kaldığını dile getiren golcü futbolcu sözlerini şöyle noktaladı;

"Konuşmamızın ardından çıktığımız ilk maçta yedek kaldım. Sesimi çıkarmadım. Çalışmaya devam ettim. İkinci maçta, yine yedektim. Bana hiçbir açıklama yapmıyordu. Üçüncü maç, yine yedeğim. Sonra dördüncü maç yine yedek… Ortada garip bir durum vardı. Sonra benimle hiç konuşmamaya başladı, yüzüme bile bakmıyordu. Odaya girdiğimde, o dışarı çıkıyordu. Kötü bir insan olmayabilir ama çalıştığım en toy teknik direktördü. Çünkü gerçek bir adam sorunlardan kaçamaz."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Manchester United Josep Guardiola Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

CEMAL OKKA:

ibo seni zopa manyagı ederim

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

böyle konuşanları da yarın birgün teknik direktör olarak görmeyi çok istiyorum

1
0
yanıtYanıtla
muhsin yenel asaad:

allah aşkına toy ingilizce ne demek bir yazarmısınız

0
0
yanıtYanıtla
İngiliççe:

Callow demek

yanıt2
yanıt0
lisa:

adamın işine karışırsan böyle olması normal. . bozulmamak lazım :)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title