Haberler

İbrahim Üzülmez: Artık Kredimiz Kalmadı

Beşiktaş Kaptanı İbrahim Üzülmez, Takımın Son Bir Aylık Periyotta Aldığı Sonuçlara Çok Üzüldüklerini ve Kredilerinin Tükendiğini Söyledi.

Beşiktaş kaptanı İbrahim Üzülmez, takımın son bir aylık periyotta aldığı sonuçlara çok üzüldüklerini ve kredilerinin tükendiğini söyledi.

İnönü'de büyük barış

Ekim ayının da kendileri için çok zorlu geçeceğini ve bu dönemden en iyi şekilde çıkmak için çok özverili davranmaları gerektiğini belirten İbrahim Üzülmez, "Son dönemde aldığımız sonuçlar bizleri çok üzdü. Camia olarak artık kredimizin tükendiğini düşünüyorum. Önümüzdeki zorlu karşılışmaları en iyi şekilde atlatmak için elimizden geleni yapacağız. Ama geride kalan maçlarda şansızlıklar da yaşadık. Porto maçında yediğimiz golü herkes gördü. Onun dışında altı pas içinden kaçırdığımız goller, hakem hataları ile kaybettiğimiz puanlar oldu. Bunlar geride kaldı. Önümüzde zor bir periyot bizi bekliyor. Ben ve takım arkadaşlarım bu zorlu dönemden en iyi şekilde çıkmak için tüm özverimizi ortaya koyacağız" dedi.

"KENDİSİNİ GÖSTEREMEYEN TAKIMDAN GİDER"

Tecrübeli oyuncu, Porto ve Gençlerbirliği maçlarının ardından menajer Sinan Engin'in yaptığı "İstediğimiz performansı alamadığmız futbolcularla Ekim ayında yollarımız ayrılacak" sözlerini doğal olduğunu belirtti.

Beşiktaş'ın hedefinin her zaman şampiyonluk olduğunu, bu büyük camianın içinde kalmak için de bu formayı giyen oyuncuların çalışıp kendilerini göstermeleri gerektiğini kaydeden kaptan, şöyle devam etti:

"Sinan Engin'nin yaptığı açıkmalar bana göre doğaldır. Ama bana göre çok fazla abartmamak gerekiyor. Beşiktaş takımının hedefleri vardır. Kadrosunda da 26-27 tane futbolcu vardır. Futbolcular saha içinde iyi performans sergilerse bunlar bu söylenenler gayet doğal bir hal alır. Bundan önceki dönemlerde bir çok arkadaşımız ayrıldı. Bu takımın, bu büyük camianın içinde kalmak içinde bu formayı giyen oyuncular çalışıp kendilerini göstermeleri gerekiyor. Sinan Ağabey bunu dile getirdi. Ben söylediği sözleri takım kaptanı olarak gayet olumlu buluyorum"

Beşiktaş'ın kadrosunun yetersiz olduğu yorumlarıyla ilgili konuşmayacağını söyleyen İbrahim Üzülmez, "Ben kadronun yetersizliği veya yabancı transferlerin yanlışlığı ile ilgili çok sağlıklı cevap veremem. Çünkü ben bu takımın futbolcusuyum. Ama şuandaki kadroda bulunan bütün arkadaşların bilmesi gereken bir şey var. Biz Beşiktaş takımını başarıya götürmek için buradayız. Kadro eksikliği veya transfer yanlışlığı gibi konuları konuşmanın dışında önümüzdeki maçları kazanmamız gerekiyor. Bu işi yapacak olanlarda bu arkadaşlarımız. Umarım kayıpsız atlatırız.Beşiktaş'ın hedefi her zaman şampiyon olmaktır. Bu camiada herkes şampiyon olabilmek için çalışır. Biz de takım olarak önce inanıp, sonra da iyi oynayarak bu hedefi gerçekleştirmeliyiz" diye konuştu.

HAKAN'A DESTEK

Üzülmez, Porto maçında taraftarlar tarafından tepki alan kaleci Hakan Arıkan'a da destek verdi.

Hakan çok genç bir futbolcu olduğunu ve bu tür olaylardan çok daha fazla etkilendiğini ifade eden İbrahim Üzülmez, "Hakan Arıkan çok genç bir kaleci. Ben kendisini yakından tanıyorum, çok etkilenen bir kaleci. Tepki gösterildiği zaman daha fazla etkileniyor. Maç 0-0 devam ediyordu ve oynayacağımız dakikalarda ona ihtiyacamız vardı. Böyle genç arkadaşlarımıza tepki gösterdiğiniz zaman onlar daha çok etkileniyor. Ortak amacımız takımın başarısı ise herkes birbirine destek olmalıdır. Hakan maçtan sonra çok üzülmüştü. Ona da destek olmalayız" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title