Haberler

İbrahim Tatlıses, Köpeğinin Ölümünü Sosyal Medya Hesabından Duyurdu

Güncelleme:

Köpeğini kaybeden İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabında duygusal bir mesaj paylaştı. Tatlıses, köpeği Golo için "En sadık dostumu kaybettim" notunu düştü.

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlüler arasında olan İbrahim Tatlıses bu defa acı bir haber paylaştı. Tatlıses, "12 yıllık dostum" dediği köpeğinin ölümünden dolayı yaşadığı üzüntüyü takipçileriyle paylaştı.

"BİR DOSTUMU KAYBETTİM"

Yaklaşık bir milyona yakın takipçisine köpeği Golo'nun vefat haberini duyuran Tatlıses şu satırları paylaştı:

"Bir dostumu kaybettim ama en sadık, en hisli olanını… Canım Golo'm, geçirdiğimiz 12 yıl için, dostluğun ve karşılıksız sevgin için teşekkür ederim. Hoşça kal oğlum…"

İbrahim Tatlıses, Köpeğinin Ölümünü Sosyal Medya Hesabından Duyurdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses DOST Partisi Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (75)

bin ali in ali:

allah seni ona tez evelden kavustursun ibo canini sikma, tum dualarim bu yonde olacak, bir an once kavusursun ve cok fazla uzulmezsin umarim

65
41
yanıtYanıtla
ipek:

hayırdır adamın karnını senmi doyuruyorsun bir insanın ölümü için dua edenden hayırmı beklenir sana birebir zararı dokunur yok örgüt üyesi olur katil olur vs

yanıt3
yanıt1
................:

ALLAH büyük yazılır önce öğren malak

yanıt1
yanıt2
.......... halka ya:

büyük yazılır diyen halka ALLAH (c. c) yazılır. . . marzalak başkasının hatasını söylerken hata yapma . sarsak tavuk seni

yanıt1
yanıt1
Müfit:

Hadi inşallah sıra sende

55
42
yanıtYanıtla
Carpet:

Heee valla

yanıt0
yanıt0
HYVANLARI SEVEN Y:

Ben bir hayvan sever olarak en iyi ve sadık arkadaşınızı kaybettiğiniz için yorumumumda sizin açınızı paylaşmak istedim. bol sabırlar. . . .

32
13
yanıtYanıtla
ipek:

hayvanseverlere şükranlarımı sunuyorum

yanıt4
yanıt1
celal:

ahiretinle ugrasirsan iyi olur bos isleri birak artik

15
11
yanıtYanıtla
İnsan olacak:

Hayvan bakmak boş iş he :) Senin dünyada yaşama sebebin hayvanlar. Oysa sen onlara lanetten başka bişe getirmiyorsun. Sen böğürterek boğazladığın ineğin sırtında cennete gideceğine inanmaya devam ederek yaşa cahil.

yanıt2
yanıt3
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title