Haberler

İbrahim Tatlıses, kendisini cinsel istismarla suçlayan Sibel Gökçe'ye açtığı davayı kazandı

Güncelleme:

İbrahim Tatlıses, katıldığı bir programda kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söyleyen eski oryantal Sibel Gökçe'ye açtığı davayı kazandı. Mahkeme, Gökçe'nin şarkıcıya 12 bin TL tazminat ödemesine hükmetti.

Eski oryantal Sibel Gökçe, geçtiğimiz yıllarda Aramızda Kalsın isimli programa katılan İmparator lakaplı İbrahim Tatlıses'in 20 yaşındayken kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söyledi. Tatlıses'in Gökçe'nin sözleri üzerine açtığı tazminat davasında karar verildi.

60 BİN TL'LİK DAVA AÇTI

Günaydın'da yer alan habere göre: İbrahim Tatlıses hakkındaki cinsel istismar suçlamasının ardından "İftira ve hakaret içeren bu asılsız ifadeleriyle onurum kırıldı, itibarım zedelendi. Ben kimseye cinsel istismarda bulunmadım" diyerek Gökçe'yle birlikte TV kanalı, program yönetmeni ve yapımcısına 60 bin liralık tazminat davası açtı.

'Tatlıses bana cinsel istismarda bulundu' diyen ünlü ismin cezası belli oldu

TATLISES'E 12 BİN TL ÖDEYECEK

Avukatı, hiçbir gerçekliği ve dayanağı olmayan bu çirkin ve asılsız iddia yüzünden müvekkilinin yaşantısının olumsuz yönde etkilendiğini belirtti. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen davada geçtiğimiz günlerde karar verildi.

Mahkeme Gökçe'nin Tatlıses'e cinsel istismar iftirası attığı 2013 yılından itibaren faiziyle 12 bin lira tazminat ödemesine hükmetti.

'Tatlıses bana cinsel istismarda bulundu' diyen ünlü ismin cezası belli oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses Sibel Gökçe Gökçe Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500

Yorumlar (31)

DELİ:

Hayatta inanmam yapmaz öyle şey:)))

21
24
yanıtYanıtla
@@:

yapma ya adamı tanımıyoruz sanki

yanıt27
yanıt3
BÜYÜK KEDİ:

bencede yapmaz kedidir o kedi :))))

yanıt27
yanıt3
ŞAHİN K:

Bu sektörde bazı basamakları geçeceksin . Şimdiye gerçi yol olmuştur .

36
3
yanıtYanıtla
YAZIK:

Ama her basamakta ayrı basıyorlar

yanıt9
yanıt1
dino:

yapmisdir kesin allahbliyo

25
4
yanıtYanıtla
bir garib osmaniyeli:

dansöz gibi kıvırma

12
5
yanıtYanıtla
Can arat:

İboyo guvenmeyin

8
8
yanıtYanıtla
abece:

sibel gökçe ünlü mü ki kim o gı

12
3
yanıtYanıtla
MELEKTOZU:

KIRO nun TAş giymiş hali dedi Urfa''lı bir arkadaşım. Cehaletin televizyonlarda baş tacı yapıldığı yılların çocuklarıyız şimdi. Bunlar yüzünden yeni nesil böyle saygısız, görgüsüz ve umarsız.

6
5
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title