Haberler

İbrahim Tatlıses İçin Yazılan Parça, Sunucuyu Kendinden Geçirdi

Güncelleme:

İbrahim Tatlıses için bestelenen "Dön Geri Tatlıses" isimli parçayı dinleyen Söylemezsem Olmaz sunucusu Bircan İpek, gülme krizine girip önündeki masaya yığıldı.

Erol Aşkın Güneşi isimli şarkıcının yerel bir televizyon kanalında konuk olduğu programda İbrahim Tatlıses için yazdığı şarkıyı seslendirdi.

SOSYAL MEDYAYI SALLIYOR

Buraya kadar her şey normal. Ancak gerek şarkının sözleri, gerekse şarkıcının performansı kısa sürede sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

CANLI YAYINDA DİNLETTİLER

Dinleyenleri kendinden geçiren(!) performans, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında da işlendi.

Konuyu işledikten sonra Bircan İpek, şarkının çalınmasını istedi. Bu esnada program yorumcularının hareketleri görülmeye değerdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (30)

Kimyager:

Kitap okumayan, herşeyi sosyal medyadan bekleyen cahil toplum olabilir miyiz?

14
1
yanıtYanıtla
yapmacik hareketler bunlar:

benim dedemde geri dönsün canakkale savasinda kaybolup gitti onlara göstersenize varsa icinizde bir minnet borcu ibrahim tatlises ne yapmis bu ülkede de ayilip bayiliyorsunuz

9
1
yanıtYanıtla
ERMO:

olm tatlıses bu ülkede ne yapmış diyorsun ama emınım kasetlerını albumlerını dınleyenler arasındasındır bu yuzden yaptığın yorumu bence ıyı duşun.

yanıt0
yanıt3
Selim:

Lan ne alaka

yanıt0
yanıt2
yapmacik hareketler bunlar:

yav adam terbiyesizin teki ben kendisini sevmem ama sarkilarini dinlerim diyenlerden degilim dinlemiyorum ancak ilk trtde ciktigi zamanlar dinlerdim ozamanlar masum gariban görünüyordu öyle kalmaliydi cok cirkinlesti

yanıt1
yanıt0
Sivaslı mı Urfalı mi bilemem gayrı...:

Bu sözleri bi popçu yapsa , tekno müzik koysa, herkes vay helal olsun der. adam belli gariban dalga geçmek için yapmışlar

4
3
yanıtYanıtla
M.DEMİR:

Avrupa Birliği yetkilileri,sizi bu video yüzünden AB ye almıyoruz deseler inanırım...

7
0
yanıtYanıtla
renksiz:

şimdi gündeme 3-5 tane böyle adam yada cicişgiller koyuluyor bakıyorum izliyorum okuyorum ve şöyle bir yargı oluşuyor ''işte bizim toplumumuz'' teşekkürler

6
0
yanıtYanıtla
dürbünlü:

insanın ölmeden önceki son anları çok önemlidir,,öbür tarafa imanlımı imansızmı gitti sorusununda aynı zamanda cevabı sayılır..bilmeyenler bu yazıyı okusunlar..!!!

2
4
yanıtYanıtla
misafir:

basimiza bir gelecek var, bir tarafda sehitler bir tarafda davul dümbelek, her adimda 50 kurus verirmisin abi dilencilri, bir tarafda 4x4 jeeplerde italyan gözlüklü karilar, bir tarafda camur icinde gecekondular bir tarafda 60-70 katli binalar, bir tarafda 1 kisinin kapisinda bekleyen doktorlar, bir tarafda 100-150 kisi doktor kuyrugunda bekleyenler, TV lerdeki saklabanlari saymaya gerek yok, egitim ve degisim sart

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title