Haberler

İbrahim Tatlıses: Hülya Avşar, Kullanmasını Bilirsen İyi Bir Madendir

İbrahim Tatlıses, Caddebostan'daki Büyük Kulüp'te Düzenlenen Yerli Ve Yabancı Madencilerin Biraraya Geldiği Gecede Sahne Aldı. Anadolu Ateşinin De Sahne Aldığı Gecede Sahneye Çıkmadan Önce Gazetecilerin Sorularını Yanıtlayan Tatlıses, Ali Güven'in, Arkadaşları Vasıtasıyla Gönderdiği " Hülya Avşar...

İbrahim Tatlıses, Caddebostan`daki Büyük Kulüp`te düzenlenen yerli ve yabancı madencilerin biraraya geldiği gecede sahne aldı. Anadolu ateşinin de sahne aldığı gecede sahneye çıkmadan önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tatlıses, Ali Güven`in, arkadaşları vasıtasıyla gönderdiği ¨ Hülya Avşar ile ilgili artık konuşmasın¨ mesajıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Konunun fazla abartıldığını söyleyen Tatlıses, ¨ Fazla abartınca bazıların çenesi açıldı. Bazıları yanlış şeyler konşmaya başladı. Bunlar hoş şeyler değil. Biz Hülya hanımı seviyoruz dediysek bu artık istismar edici bir hal aldı¨ dedi.

Ali Güven`i ¨Ben o ismi bile anmak istemiyorum. Hülya hanımla ilgili olan¨ diye niteleyen¨ Tatlıses, Kenan Erçetingöz`ün Ali Güven`e ¨Neden susuyorsun, madem Hülya ile birliktesiniz neden kaçıyorsun? sorusu ile ilgili olarak ta, Ali Güven`in ¨ Tatlıses`e haber gönderdim, bundan sonra konuşamayacak¨ sözlerine ateş püskürdü. ¨ Beni onun gibi 100 tanesi susturamaz¨ diyen Tatlıses ¨ Dostlarımı kullanarak o cümleyi kullanmasın. Ben onu hiç bile tanımam¨ dedi. Ben onun lafıyla susmam diyen Tatlıses¨ Ayrıca bunda susacak veya konuşacak bir durum yok. Hülya benim dostumdur. Sen adam gibi seveceksen başımızın üstünde yerin var. Hülya hanım biriyle birlikte olacaksa ve mutlu olacaksa ben sevinirim¨ diye konuştu.

Soruları yanıtladıktan sonra sahneye çıkan Tatlıses, geceye katılan bin kişiye keyifi anlar yaşattı. 2 saat sahnede kalan Tatlıses, ¨Hülya¨ parçasını da seslendirdi. Parçanın bitiminde Hülya Avşar ile ilgili konuşan Tatlıses, kendisini dinlemeye gelenlere ¨ Hülya Avşar, kullanmasını bilirsen iyi bir madendir. Yeter ki kötüye kullanma. Ama bazı hanım arkadaşları kötüye kulanıyor. O zaman üzülüyorum¨dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title