Haberler

İbrahim Tatlıses Evleniyor

Güncelleme:

Bir buçuk aydır Kuşadası'nda dinlenmeye çekilen İbrahim Tatlıses, kızı Elif Ada'nın annesi Ayşegül Yıldız'la yeniden evlilik hazırlığı yapıyor.

TEKRAR NİKAH MASASINA OTURACAK

Sanatçının yakın çevresinden edinilen bilgiye göre Tatlıses, önce fizik tedavi için ABD'ye gidecek. Yılbaşından sonra yurda dönecek olan ünlü türkücü, Yıldız'la tekrar nikâh masasına oturacak.

APAR TOPAR BOŞANMIŞLARDI

Uğradığı silahlı saldırı sonrası ağır yaralanan İbrahim Tatlıses, henüz tedavisi sürerken 27 Eylül 2011 tarihinde uzun yıllar birliktelik yaşadığı Ayşegül Yıldız'la apar topar nikâh masasına oturmuştu. İbrahim Tatlıses ile Ayşegül Yıldız'ın Elif Ada ismini verdikleri kızları 9 Nisan 2013'te dünyaya gelmişti. Ancak Tatlıses, eşinin dünyaya bir kız çocuğu getirmesinden sonra, evliliğinin ikinci yılında Küçükçekmece Adliyesi'nde tek celsede boşanmıştı.

BOŞANMALARI 15 DAKİKA SÜRMÜŞTÜ

Şiddetli geçimsizlik gerekçesiyle boşanan çiftin duruşması sadece 15 dakika sürmüştü. Tatlıses boşanma sonrası yaptığı ilk açıklamada "Siz hayatınızda bu kadar sessiz sedasız ve kaliteli bir boşanma gördünüz mü? Ben görmedim" demişti.

"HİÇ ALDATILMADIĞIMA EMİNİM"

Ayşegül Yıldız, 2 yıllık eşi İbrahim Tatlıses'le sürpriz boşanmalarının perde arkasını şu cümlelerle anlatmıştı: "Kullandığı ilaçlardan dolayı bazen ses tonu yüksekliyor. Kızımız Elif Ada'nın huzurlu bir ortamda büyümesi için boşanmayı ben istedim. 15 yıldır hep sustum. İlişkimiz ve evliliğimiz boyunca tek kelime etmedim. Evlendiğim için bir gün bile pişman olmadım. Bendeki sevgisi hiç bitmeyecek. Evliliğimiz süresince aldatılmadım. Buna eminim." demişti.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri İbrahim Tatlıses Ayşegül Yıldız Elif Ada Magazin Haberler

500

Yorumlar (85)

cuneytmobilWeb@haberler.com:

Bence nikah masasina damatin olduğu sandalyeye damat yerine para desteleri konmasi gerekir normalde bu kroya en çirkin kadim bile bakmaz nasil mide var bu kadinda

46
28
yanıtYanıtla
Keops Mobil-IOS:

Evlenecegine garibanlari evlendirsen daha iyi olmadimi? Sayin tatlises

41
21
yanıtYanıtla
selda:

gariban evlenmekten geri kalsın

yanıt9
yanıt33
gamze:

selda sen zengin koca arıyorsun galiba hahahahahah bu kafayla zor bulursun

yanıt0
yanıt0
BULUT:

Bu İbrahim Tatlıses ne rezil adamdır böyle yeter artık.

45
13
yanıtYanıtla
karsli:

ibo erkek adam disisi onu hep takip eder. adamin ozel hayati sana ne oldu dangalak

yanıt11
yanıt33
MustafamobilWeb@haberler.com:

Yahu ibo 1000 bın kere evlendı boşandı ben 37 yasına gırdım halede kendıme bir kız bolmadim

54
3
yanıtYanıtla
süleyman kırık:

öl lan öl

25
32
yanıtYanıtla
tam kıro:

beynine mermi yedi yarı felç hala evlenme peşinde. . yahu sen insanmısın yeter lan

37
15
yanıtYanıtla
selahattin kal_ kebapçı:

ibo mermiyi çaktıklarından bu tarafa sen alengili konşmaya devam ediyon evlilikle ak saray yorumlarınla gündeme gelemen sen tahtın salandı boş ver çekil köşene fazla madara olma kendi kafan bulanıyor milletide bulandırma

25
24
yanıtYanıtla
Tüm 85 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title