Haberler

Tatlıses'in, AK Parti Aday Listesindeki Sırasını Beğenmediği İçin Aday Olmadığı Ortaya Çıktı

Güncelleme:

AK Parti İzmir'den milletvekili aday adayı olan İbrahim Tatlıses'e, aday listesinde 7. sıranın verildiği, Tatlıses'in bunu reddettiği ve bu nedenle aday olmadığı ortaya çıktı.

AK Parti İzmir'den milletvekili aday adayı olan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'e aday listesinde 7. sıranın verildiği, ancak üst sıralarda olmaması sebebiyle Tatlıses'in bunu reddettiği ve bu nedenle aday olmadığı öğrenildi.

AK PARTİ İZMİR'DEN ADAY ADAYI OLDU

24 Haziran'da Türkiye genel ve cumhurbaşkanlığı seçimine gidiyor. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses de, AK Parti İzmir'den aday adayı oldu

Tatlıses'in, AK Parti Aday Listesindeki Sırasını Beğenmediği İçin Aday Olmadığı Ortaya Çıktı

İBRAHİM TATLISES 7. SIRAYI İSTEMEDİ

İzmir listesinde üst sıralarda yer alması beklenen ünlü türkücünün listede bulunmaması sürpriz olarak yorumlanırken, Tatlıses'e adaylık listesinde 7. sıranın verildiği ancak Tatlıses'in listenin alt sıralarında olması sebebiyle adaylık listesinden kendi isteğiyle çıktığı öğrenildi. Daha önce memleketi Şanlıurfa'dan üç kez adaylık başvurusu yapan Tatlıses, bu kez de şansını İzmir'den denemişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İbrahim Tatlıses Milletvekili Ak Parti İzmir Magazin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (194)

Gercek:

Nerden geldiğini unutan adamdan ülkeye faydamı gelir insanlıktan nasip almamış yalaka sen önce yaktığın canların hesabını nasıl vercen sana yüz verenler utansın

39
4
yanıtYanıtla
Kahramanmarasli Abdullah:

aslinda tam da akp''ye ve akp secmemine yakisan bir karakterdi. yazik olmus. fesliyle beraber partiyi saha kaldirirlardi.

16
22
yanıtYanıtla
İsmail:

Senin gibi hemşehri olmaz olsun ulan ne çok severdik seni yalaka yalaka yalakaaaa

28
10
yanıtYanıtla
selamet:

Türkiye kararını verdi 24 haziranda millet Temel Karamolloğlu diyecek

12
25
yanıtYanıtla
ADANALI ALİ:

Allah senin gibilere akıl ver me sin. Hep böyle kal.

yanıt2
yanıt2
anti-sAAdeT:

sabah sabah güldürme milleti. CHP ve SP, amerika ile israilin kardeşliğine benzer. gizli veya açıktan herzman kardeştiler. temel''in temeli olsaydı bolca sallamazdı kılıçdaroğlu gibi. haydi ağzını yıka.

yanıt3
yanıt3
kara:

iki kelimeyi bir araya getirmekten aciz ilkokul terk cehalet diz boyu ne millet vekili ye cig köfteyi otur oturdugun yerde .

30
6
yanıtYanıtla
Mebrure:

Mecliste her kesimi temsil eden olmalı, ilkokul mezunu da olabilir, üniversite mezunu da olabilir . her meslekten de olabilir yeter ki halk istesin. İbonun ilkokul terk olmasi değil de kadınlara davranışı yani ahlaki uygun olmayabilir.

yanıt0
yanıt0
Hıroo:

Baktı İzmir xoş değil Urfa’yı dolanda gel

32
2
yanıtYanıtla
liceli turan:

ibo sana yazıklar olsun sende biraz onur ve gurur olsaydı akp aday adayı olmazdın şimdi git kendini uçurumdan aşagı at kürdlerin sana karşı hiç saygısı kalmadı

21
13
yanıtYanıtla
Tüm 194 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title