Haberler

İbrahim Hacıosmanoğlu Ziya Doğan'ı Övdü

Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Gaziantep Galibiyetinin Abartılmaması Gerektiğini, Trabzonspor'un Ziya Doğan Yönetiminde Çok Daha İyi Yerlere Geleceğini Belirterek, "Ziya Hoca' ya Güveniyoruz. Ona İnanmayanlar Pişman Olacak ve İlerleyen Haftalarda Bu Görüşlerinden Vazgeçecek" Dedi.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Gaziantep galibiyetinin abartılmaması gerektiğini, Trabzonspor'un Ziya Doğan yönetiminde çok daha iyi yerlere geleceğini belirterek, "Ziya Hoca' ya güveniyoruz. Ona inanmayanlar pişman olacak ve ilerleyen haftalarda bu görüşlerinden vazgeçecek" dedi.

"ZİYA DOĞAN DELİKANLI"

İbrahim Hacıosmanoğlu, Ziya Doğan' ın Türkiye' deki teknik direktörler içinde en delikanlılarından biri olduğunu ifade ederek, "Biz yapımızdan dolayı delikanlı hastasıyız. Ziya Doğan da dik duruşu, ödün vermeyişi ve kendinden çok takımı düşünmesi ile bize delikanlılığını göstermiştir. Ziya hoca bu takımın başarısını herkesten çok isteyenlerden birisi. Bunun içinde büyük çaba harcıyor. Bunu görmek istemeyenler de var tabi. Biz Ziya Doğan' a güveniyoruz çünkü ilk göreve geldiğinde de Ziya Doğan bu takımı yoktan var etmişti. Ona güvenmeyen insanlar da ilerleyen haftalarda pişman olacak ve hatalarını anlayarak bu görüşlerinden vazgeçeceklerdir" dedi.

"ABARTMAYA GEREK YOK"

Hacıosmanoğlu, Gaziantepspor karşısında alınan 2 - 0' lık galibiyetin abartılmaması gerektiğini de ifade ederek, "Trabzonspor gibi bir takımın Gaziantepspor karşısında aldığı galibiyet çok da abartılacak bir durum değil. Sadece bir galibiyete ihtiyacımız vardı ve onu aldık. Önemli olan bunun arkasını getirebilmek. Galibiyetten çok daha önemli olan takım olma yolunda önemli adımlar atabilmiş olmamızdır. Gol yeme sorununu hallettik, orta sahaya yaptığımız Ceyhun takviyesi ile de gol atma sorununu çözme yolunda büyük aşama kaydettik. Ligin ilk yarısına bakıldığında futbol anlamında çok önemli adımlar attığımız görülebilir. Takım özgüvenini kaybetmişti. Şimdi bunu yakaladık. 3 - 5 maçlık bir galibiyet serisine ihtiyacımız var. Herkesin ve bizim özlediğimiz Trabzonspor' u yeniden canlandırmak için, takım, yönetim, teknik heyet ve camia olarak bir bütün olmamız gerekiyor" diye konuştu.

HÜSEYİN' E ÖVGÜ

İbrahim Hacıosmanoğlu, özellikle Ayman' ın gelişi sonrasında gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Kaptan Hüseyin' e de övgüler yağdırdı. Hüseyin' in yaptığı fedakarlıkların asla görmezden gelinmemesi gerektiğini söyleyen Hacıosmanoğlu, "O tam bir cesur yürek. Milli Takım kampında da kendisi ile konuştum. Gerçekten çok hastaydı. Hatta Fatih Terim, 'İstiyorsan kamptan ayrılabilirsin' dedi. Ama Hüseyin devam etmek istediğini söyledi ve Fatih Hoca' yı ikna etti. Trabzon' a döndüğünde ise hastalığı gerçekten çok daha ağır bir hal aldı. Hatta hafta içi yapılan idmanlara dahi çıkamadı. Ancak yine takımını maçta yalnız bırakmak istemediğini söyledi ve çıktı aslanlar gibi mücadele etti. Böyle bir kaptanımız olduğu için mutluyuz. O sorumluluklarının bilincinde olan bir futbolcu. Ayman' ın gelmesi ile gerçekten çok rahatladı ve gizli kalmış özelliklerini ortaya çıkardı. Eskiden taraftar onu yuhalıyordu şimdi ise alkışlıyor. Bu onun için gurur verici bir olay. Artık Hüseyin' in çok iyi bir futbolcu olduğunu herkesin kabullenmesi lazım" diye konuştu.

AYMAN' IN HEDEFİ BÜYÜK

Trabzonspor' a devre arasında Gençlerbirliği' nden gelen Mısırlı oyuncu Aymen Abdelaziz, bordo - mavili takımın sezon sonunda ilk 4 arasında yer alacağını ve Fortis Türkiye Kupası' nı da kazanacağını söyledi. Trabzonspor Dergisi' nin Şubat sayısına konuşan Ayman, tranfserinde yaşanan ksorunla ilgili, "Gençlerbirliği ve Trabzonspor yönetimleri arasındaydı sorun. Sağlık kontrolünden de geçmiştim, ama sonra kulüplerin yöneticileri arasında parayla ilgili sorun olduğunu öğrendim. Gençlerbirliği' nin kampına döndüm. Sonra sorun çözüldü ve transferim gerçekleşti. Trabzonspor, Türkiye'de büyük bir takım ve hedefi de büyük. Avrupa'da ve Türkiye'de iyi başarıları var. Hedefim Trabzonspor ile şampiyonluk yaşamak. Bunun için çok çalışmamız gerektiğinin bilincindeyim" dedi.

"KÖTÜ GÜNLER GERİDE KALDI"

Ayman, Trabzonspor için kötü günlerin geride kaldığını da vurgulayarak, "İlk devre hakikaten kötü bir dönem geçirildi, ama artık bunların hepsini unutmak gerekiyor. O kötü günler geride kaldı. Önümüze bakmak zorundayız. Ligde ve Türkiye Kupası'nda başarıya ulaşmamız gerekiyor. Takıma tek tek baktığımızda çok kalite futbolculardan kurulu. Hepsi ayrı bir takım. Gökdeniz, Hüseyin, Yattara, Ersen, Umut, elit oyuncular. Kısacası bu futbolcu kadrosu teknik direktör Ziya Doğan'la birleşince geriye sadece başarılı olmak kalıyor. Ligi iyi bir yerde bitireceğimize inanıyorum. En kötü ihtimalle UEFA Kupası' na katılırız diye düşünüyorum. Türkiye Kupası' nı da almak istiyoruz. Takımımız çok kaliteli. Kısacası bana göre ligde ilk 4 takım arasında yer alırız. Kupayı da alırız. Trabzonspor, her sezon şampiyonluğa oynuyor. Gelecek sezon da öyle olacak. Bunu herkes biliyor. Ben de böyle bir mücadelenin içinde olacağım için çok mutluyum, ama şimdiden o zamanı düşünemeyiz. İlk önce bu sezon neler yapabiliriz ona bakmalıyız" dedi. Ayman, kendi mevkisinde oynayan oyunculardan Türkiye' de Aurelio ve Hüseyin' i, dünyada ise Patrick Viera, Claude Makalele ve Gilberto Silva' yı beğendiğini sözlerine ekledi.

Yunus Emre SEL, TRABZON,(DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title