Haberler

İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Başkanlığına Adaylığını Resmen Açıkladı

Trabzonspor Kulübü Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, Bordo-mavili Kulübün 23 Senedir Süren Başarısız Makus Talihini Değiştirmek İçin Kutsal Göreve Talip Olduklarını Söyledi.

Trabzonspor Kulübü Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, bordo-mavili kulübün 23 senedir süren başarısız makus talihini değiştirmek için kutsal göreve talip olduklarını söyledi.

Trabzonspor Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, listesinde yer alacak bazı isimlerle birlikte Zorlu Grand Otel'de bugün bir basın toplantısı düzenleyerek, seçim çalışmalarına resmen start verdi. Trabzonspor'un içinde bulunduğu durumdan, bir aile ortamı oluşturarak kurtulabileceğini ifade eden Hacıosmanoğlu, yapmak istediği projeleri, nasıl bir başkanlık sergileyeceğini, Trabzon'da oluşturulmak istenen tek liste çalışmaları hakkındaki görüşlerini ve Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak hakkındaki

düşüncelerini kamuoyu ile paylaştı.

Trabzonspor'un başarısız serüvenini, makus talihini değiştirebileceklerine inandıkları için kutsal göreve talip olduklarını belirten İbrahim Hacıosamanoğlu, "Trabzonspor sadece Trabzonlular'ın ve bölgenin takımı olmaktan çıkıp ulusun takımı, sonrada uluslararası takım olma hüviyetini kazanan ve İstanbul hükümdarlığını yıkan Anadolu beyi olan bir efsane. Bu efsanenin doğuşundan sonra aynı şekilde yürüyememesinin nedenlerini Trabzonspor'a yıllardan beri canı gönülden hizmet eden samimi olan insanların

hepsi biliyor. Ama irade ortaya koyma noktasında eksiklikler oluyor. Bu da milyonlarca Trabzonspor taraftarının boynunun eğik gezmesine neden oluyor. Biz de tespit ettiğimiz eksikliklerden yola çıkarak Trabzonspor için yeni bir yapılanma ve köklü bir değişikliğe ihtiyaç olduğuna kanaat getirdik. Şehrin geneline baktığımız zaman herkes aynı şeyleri düşünüyor ama bu değişime sıra geldiği zamanda görev alındıktan sonra irade ortaya konulamıyor. Bunun sıkıntısını yaşıyoruz. Benim temennim bu kongre sürecinde

aday olacak arkadaşlarında ana ilkelerinin Trabzonspor'un başarıya taşıyabilme adına bu köklü değişimi 'mini devrimi' yapacak iradeyi ortaya koymalarını ve bu felsefe ile yola çıkmalarını diliyorum. Trabzonspor'da bu yapılanma hayata geçmeden bu kısır döngünün ortadan kalkamayacağına inanıyoruz" dedi.

Camianın bir arada komple hareket edebilme özelliğini kazandırılması gerektiğine dikkat çeken Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'un aciliyetle lider vasfı taşıyan bir başkan ve ekibe ihtiyaç olduğunu söyledi. Hacıosmanoğlu, "Samimi bir ortamda çalışan, birbirinin açığını arayan değil birbirinin açığını kapatan özelliklerde insanların bir araya gelmesi, onların uyumlu çalışması neticesinde camianın bir toparlanma sürecinin ortaya çıkacağını inanıyorum. Bu yüzden Trabzonspor'a talip alan insanların önce

yapacaklarına kendileri inanıp sonra ekibine inandırıp ondan sonra Trabzonspor'un başarısı için neler üretebileceğinin projesini ve planlarını yapması gerekir. Trabzonspor camiasını birleştirmenin yolu da Trabzonspor'un başkanıdır. Başkan adayı değildir" şeklinde konuştu.

"Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak ile görüştünüz mü ?" şeklindeki soruya ise Hacıosmanoğlu, şöyle cevapladı:

"Benim kendisi ile bir görüşmem olmadı. Bir görüşme talebi gelmedi. Trabzonspor başkan adayı benim, Trabzonspor başkan adayı ile görüşmek isteyen herkes ile görüşürüm. Benimde ziyaret edeceğim insanlar vardı. Ama ben sayın Özak'ın bizim yönetim kurulu süremiz boyunca sergilemiş olduğu duruşu samimi bulmadım. Dönem dönem bu konuda açıklamalar yaptım. Trabzonspor'a sporcu olarak yıllarca hizmet etmiş, başkan olarak hizmet etmiş bir insan. Sonuçta o kimliği ile Trabzon şehri onu milletvekili seçmiş, yine

Trabzonspor apoleti ile bakan olmuş. Bizim de bu süreçteki özelliklerine saygısızlık yapmamız söz konusu değil. Trabzonspor için kim doğruları yapıyorsa onu övmek görevimiz olduğu gibi, Trabzonspor için kim yanlış yapıyorsa onu da söylemek zorundayız. Yeni yapılması planlanan stadyumun hukuki altyapısı ile ilgili sayın bakan bugünlerde dillendirdiği sözleri o günlerde de dillendirmişti. 'Trabzonspor hukuki altyapısı olmayan işlerle uğraşıyor' şeklinde sözleri olmuştu. Bende onu o sözleri üzerine ikaz

etmiştim. Trabzon apoletleri ile bakan olmuş bir insanın Trabzonspor'un hukuki altyapısı ile uğraştığı bir stadyum projesinde, hukuki altyapısını oluşturacak insan en başta insan sizsiniz, sizin hukuki altyapıyı oluşturma noktasında çaba sarf edeceğiniz yerde, bunu yapmayıp 'Trabzonspor hukuki altyapısı olmayan işlerle uğraşıyor' diye Türk kamuoyuna şikayet ediyorsunuz. Bunu samimi bulmadığım için o zamanlar da söyledim. Bu açıklamaları Trabzonspor'a fayda değil zararı olduğuna inanıyorum. Böylesine

Trabzonspor camiası içinde yetişmiş bir değerin bu sözleri söylemesini doğru bulmuyorum. Bunu kamuoyunun iyi analiz etmesi lazım."

Trabzonspor ismi ile hiçbir zaman kendisine en ufak bir rant sağlama düşüncesinde olmadığının altını çizen Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor camiasının dik gezmesi adına ben zarar görsem bile bu tür eylemleri yapacağımı herkesin çok iyi bilmesini istiyorum" dedi.

Bir gazetecinin "Trabzonspor'un 50 trilyon borcu sizi korkutuyor mu ?" sorusuna Hacıosmanoğlu, "50 trilyon sizin gözünüzü korkutuyorsa bu takımı zaten başarıya taşıyamazsınız. 50 trilyondan korkan adam bu kulüpte görevi yoktur. Trabzonspor'un marka değeri arttığı zaman o borcun altında kalkacak gücü vardır" açıklamasını yaptı.

İbrahim Hacıosmanoğlu, göreve gelmeleri halinde teknik direktör Ersun Yanal ile birlikte yola devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Öte yandan Hacıosmanoğlu'nun listesinde yer alan bazı isimler şöyle:

"Volkan Berberoğlu, Ufuk Pervanlar, Şevket Recep Usta ve Salim Karabacak ve Köksal Güney"

(GÖK-ÖS-MFS-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title