Haberler

Büyükşehir hibe tohum desteğini bu yıl da sürdürüyor

Güncelleme:

Büyükşehir hibe tohum desteğini bu yıl da sürdürüyorİbradılı üreticilere hibe buğday tohumları teslim edildiAntalya Büyükşehir Belediyesi terk edilmiş tarım arazilerini üretime kazandırmak için geçen yıl başlattığı çiftçiye ata tohumu hibe desteğine bu yıl da devam ediyor.

Büyükşehir hibe tohum desteğini bu yıl da sürdürüyor

İbradılı üreticilere hibe buğday tohumları teslim edildi

Antalya Büyükşehir Belediyesi terk edilmiş tarım arazilerini üretime kazandırmak için geçen yıl başlattığı çiftçiye ata tohumu hibe desteğine bu yıl da devam ediyor. Hibe desteği kapsamında ilk tohumlar İbradı ilçe merkezi ve mahallelerinde bulunan çiftçi ve kooperatiflere dağıtıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in yerelden kalkınma hedefiyle başlattığı ata tohumu desteği ilk yılında çiftçinin yüzünü güldürmüştü. Kuraklığa dayanıklı ve yüksek verimiyle çiftçiyi memnun eden ata tohumu hibe desteği bu yıl da genişletilerek devam ediyor. Başvurusu olumlu sonuçlanan üreticilere karakılçık ve ekmeklik buğday tohumları teslim edilmeye başlandı.

3 TON TOHUM DAĞITILDI

Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından "Tohum bizden üretim sizden" sloganıyla başlatılan hibe desteği kapsamında ilçe hizmet birimlerine yapılan başvurulardan incelemesi tamamlanan ve uygun şartları taşıyan İbradılı üreticilere tohumları teslim edildi. İbradı ilçe merkezi ve mahallelerinde bulunan ve hibe desteği için uygun şartlara sahip olan çiftçi ve kooperatiflere 3 ton karakılçık ve ekmeklik buğday tohumu dağıtıldı.

DAĞITIMLAR SÜRECEK

Bu yıl karakılçık buğday tohumu desteğine 5 dönüm ve üzeri arazisi olan vatandaşlar, ekmeklik buğday tohumu desteğine 10 dönüm ve üzeri arazi sahipleri başvuru yapabildi. Geçen yıl 3 ilçe ile sınırlı olan buğday tohum hibesi desteği bu yıl genişletildi. Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından başvurusu olumlu sonuçlanan üretici ve kooperatiflere buğday tohumu dağıtımları önümüzdeki günlerde de devam edecek.

İlgili Haber Medyaları İlginizi Çekebilecek Haberler

Kaynak: Habermetre / Toplum

Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title