Haberler

İbo Kanlım Değil!

Geçen Hafta Bülent Ersoy ile İbrahim Tatlıses Arasında Yaşanan Polemikte Geri Adım Atıldı.

GEÇEN HAFTA BÜLENT ERSOY İLE İBRAHİM TATLISES ARASINDA YAŞANAN POLEMİKTE GERİ ADIM ATILDI.

Sahneye 'aynadan yapılmış' dekolte bir kıyafetle çıkan Bülent Ersoy canlı yayında şu İbrahim Tatlıses ve yaşanan olayla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

"Biz 30 yıllık arkadaşız. Kanlım değil..Bir kirlilik yaşandığı malum. Benim kadar karşı tarafın da payı var. Tek taraflı bir şey olmaz. Böyle atışmalar olabilir sözler sarf edilebilir. Tatlı sözcüklerdir. Orada o gün bana gelen haberde böyle bir şey vardı. İnsan ne olursa olsun ben hata yapmış bile olsam ama onun hata olduğunu da kabul etmiyorum. Ebru Hanım ile konuşurken yırtınma lafı geçti. Onun için bu mevzuda RTÜK'ü görev çağıracak kadar hırs neydi. Ve bunu çağıran benim dostum, arkadaşım.. Tabii bana ağır geldi.

Fakat bir yerden sonra sazı öyle bir elime almışım ki… Sazın akordu kaçtı.. Söylenmeyecek bir söz söylemiyim o da benim ayıbım. Ama insanız. Bizler de yanılıyoruz. Bunu ifade etmek için bugünü bekledim. Neden daha önce bir çiçek göndermedim, neden dostlarımızla haber göndermedim. Çünkü hata burada olduğu için düzeltme de burada olmalı, aynı ortamda olması taraftarıyım. Kendime o cezayı çektirdim..Çiçek gönderirim, telefon ederdim ama insanların hata yapmaları nasıl doğal ise o hatayı hissedip özür mekanizmalarını çalıştırmaları da bence bir erdemdir. Onun canını acıttığım için çok üzüldüm. Bir hafta tansiyonum çıktı. Türk halkından da özür diliyorum. Vitrindeki insanlarız kendimize hakim olmamız gerekir" dedi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title