Haberler

    İbo?dan Çözüm Süreci İsyanı

    Instagram hesabından Türkiye'nin son dönem yaşadıkları ve çözüm sürecine dair açıklamalarda bulunan ünlü sanatçı, dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan, Şivan Perwer ve kendisinin Diyarbakır'da aynı sahnede yer aldığı fotoğraf karesini paylaşarak, Hele bu resme iyi bakın; yüzümüzde güller açıyor.

    Instagram hesabından Türkiye'nin son dönem yaşadıkları ve çözüm sürecine dair açıklamalarda bulunan ünlü sanatçı, dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan, Şivan Perwer ve kendisinin Diyarbakır'da aynı sahnede yer aldığı fotoğraf karesini paylaşarak, Hele bu resme iyi bakın; yüzümüzde güller açıyor. Bu resme bakan merhamete gelir be! Şimdi soruyorum biz Diyarbakır'a niçin geldik; süreci çözelim; barışa gayret edelim diye! Şiwan yasaklıydı, gelmezdi ama adam her şeyi göze alarak Irak'tan kalktı geldi ! Benim durumumu zaten biliyorsunuz. Kalabalığa rahatsızlığımdan dolayı, her yanım kasım kasım kasılıyor. Ben de hiç bir şeyi gözetmeden kalkıp geldim. İnanıyorum ki cumhurbaşkanımız barışı yürekten istediği için bizleri Diyarbakır'da topladı! Sayın Barzani de Irak'tan gelmedi mi? Eee sonuç sıfır, elde var sıfır. Tekrar bizleri çözüm süreci ve barıştan başka ne birleştirebilir???Benim bildiğim barışa giden yolun üstünde hiçbir şey olmamalı ama yine kan yine ölüm, yine 'şehitler ölmez vatan bölünmez!!!. Valla kimse kusura bakmasın, şehitler ölüyor, vatan da bölünmeye doğru gidiyor.!!! Gelin dünyayı kendimize güldürmeyelim ve elimizi taşın altından çıkarmayalım ta ki barış gelene kadar, ey efendiler...! ifadelerini kullandı. Tatlıses'in açıklamasında 'cumhurbaşkanımız' ifadesinin 'başkanımız' kısmının büyük harflerle yazıldığı görüldü.İHA

    Kaynak: Aksam.com.tr / Magazin

    Diyarbakır Instagram Türkiye Magazin Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    title