Haberler

Huzurevinde Bayram Sevinci

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Vali Şahabettin Harput İle Birlikte Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'ni Ve Kaplıkaya Çocuk Yuvası'nı Ziyaret Etti.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'ni ziyaret ederek, yaşlıların Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Başkan Altepe, Bursa Valisi Şahabettin Harput, İl Emniyet Müdürü Halil Yılmaz, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Yapıcı ve Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte Kaplıkaya'daki Büyükşehir Belediyesi Fethiye Dörtçelik Huzurevi'ni ziyaret etti.

"Amacımız yüzlerinizin gülmesidir"

Ramazan Bayramı'nın coşkusunu huzurevi sakinleriyle paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Altepe, "Bayram demek, birlik, bir araya gelmek ve güzellikleri paylaşmak demek. Bizler de büyüklerimizle bir arada olalım istedik" dedi.

Her zaman huzurevi sakinlerinin yanlarında olduklarını dile getiren Başkan Altepe, "Amacımız, sizlerin mutluluğu, yüzlerinizin gülmesidir. Huzurevindeki yeni tesislerimizin yapımı sürüyor. Bizden ne istiyorsanız yanınızdayız. Güzellikleri paylaşmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

"Hayata olumlu bakarsak mutlu oluruz"

Bursa Valisi Şahabettin Harput da bayram münasebetiyle huzurevine yaptığı ziyarette, mutlulukların paylaşıldıkça arttığını vurguladı. Huzurevi sakinlerinin 'milletin sigortası' olduğunu söyleyen Harput, "Hayata hep iyi yönden bakın. Herkesin yaşamında sıkıntıları vardır. Ancak hayata olumlu taraftan bakarsak mutlu oluruz. Bu sayede daha anlamlı ve mutlu yaşarız. Her gününüzü bayram sevinci gibi yaşayın" ifadesiyle yaşlılara pozitif mesajlar verdi.

Çocukları da sevindirdiler

Huzurevi sakinleri de Vali Harput ile Başkan Altepe ve protokol üyelerini yanlarında görmekten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Başkan Altepe ve Vali Harput, daha sonra da Kaplıkaya Çocuk Yuvası'nı ziyaret etti. Çocukların çiçeklerle karşıladığı Harput ve Altepe, bayram heyecanına ortak oldukları küçüklerle bol bol sohbet edip, keyifli ve huzurlu anlar yaşadılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title