Haberler

Huzur yolculuğu

Güncelleme:

Bursa'da gerçekleştirilen 'Şehr-i Ramazan' etkinlikleri, birbirinden değerli isimlerin katıldığı programlarla vatandaşlara huzurlu anlar yaşatmaya devam ediyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm Dairesi Başkanlığı ve Kültür A.Ş. tarafından düzenlenen 'Şehr-i Ramazan' etkinlikleri, 11 ayın sultanı Ramazan'ın coşkusunu artırmaya devam ediyor. Merinos Parkı'nda kurulan açık namazgâhta, İstanbul Sultan Ahmet Camii İmam Hatibi Ali Derman'ın kıldırdığı teravih namazının ardından vatandaşlar, canlı 'Karagöz ve Hacivat' ile 'Kavuklu ve Kıvırcık' gösterilerini ilgiyle izledi. Selçuk Salih Başhan ve Gökberk Gültekin'in sahnelediği 'Kavuklu ve Kıvırcık' bölümünde çocuklar arasında yarışmalar yapıldı ve hediyeler dağıtıldı. 'Şehr-i Ramazan' programının konuğu olan Tasavvuf Sanatçısı Mehmet Kemiksiz ise 'Aşk-ı Yezdan', 'Rabbim Allah' ve 'Bir Allah'ı Zikret' gibi ilahileri seslendirerek vatandaşları huzur dolu bir yolculuğa çıkardı. Günün yorgunluğunu Merinos Park'ta atan vatandaşlar, hediyelik eşya ve kitapların bulunduğu stantları dolaşarak alışveriş yaparken, çocukları da oyun alanında gönüllerince eğlendi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Merinos Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title