Haberler

Huzur ve Güven Operasyonu

Kütahya’nın Tavşanlı İlçe Jandarma Komutanlığı’nca Tunçbilek beldesi ve mahallelerinde huzur ve güven operasyonu gerçekleştirildi.

Kütahya'nın Tavşanlı İlçe Jandarma Komutanlığı'nca Tunçbilek beldesi ve mahallelerinde huzur ve güven operasyonu gerçekleştirildi.

Jandarma Binbaşı Tuğrul Demiryürek'in emir komutasında icra edilirken operasyona, 12 Jandarma Aracı ve 70 Jandarma personeli, 4 Trafik Timi ve Narkotik Köpek timi katıldı.

Yapılan operasyonlarda 712 araç ve bin 734 kişi sorgulandı . Çeşitli suçlardan aranma kaydı bulunan 5 kişi yakalandı.

Uygulamalardan 34 araca 18 bin 789 TL cezai işlem uygulanırken 8 sürücü ve 14 araç ise trafikten men edildi.

Umuma açık alanlardan 74 işyeri kontrol edilirken 5 kişiye kimliği bildirmeme, sarhoşluk ve emre aykırı davranıştan idari yaptırım cezası uygulandı. Bu denetimlerden ise 3 bin 465 TL idari yaptırım cezası uygulandı. Ayrıca yalan beyanda bulunan, sahtekarlık yaptığı belirlenen ve tehlikeli araç kullanan kişilere de adli işlem gerçekleşti. (Tİ - EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tavşanlı Kütahya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title