Haberler

Hüseyin Çelik: "Hodri meydan" ANKARA

Hüseyin Çelik: "Hodri meydan" ANKARA

Hüseyin Çelik: "Hodri meydan" - ANKARA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Çelik: (1)

-"Sadece oy kaygısıyla, siyaset yapacağım kaygısıyla hareket etmeyelim. Muhalefetten gelecek makul, meşru taleplere açığız, ama öyle davul tozu, minare gölgesi, Hazreti İsa'nın nefesi türünden gelirse, kusura bakmayın, bu karşılık bulmaz. Biz uçuk şeylere, aşırılıklara kapalıyız. Türkiye şartlarını gözetmeyecek olan ve hakikaten bizim 76 milyonun birliğini, bütünlüğünü, kardeşliğini esas almayan tekliflere kapalıyız" -"MHP, iktidara küfrederek, Başbakana, hükümete küfrederek, Meclis'teki çoğunluğu oluşturan iktidar partisine hakaret ederek, küfrederek, tezyif ederek, tahkir ederek kendi sözünü geçiremez. Diyalog bu değil, ortak paydalarda buluşmak bu değil"

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, demokratikleşme paketinde yer alan maddelere ilişkin muhalefetten gelecek makul, meşru taleplere açık olduklarını belirterek, "Ama öyle davul tozu, minare gölgesi, Hazreti İsa'nın nefesi türünden gelirse, kusura bakmayın, bu karşılık bulmaz. B..iz uçuk şeylere, aşırılıklara kapalıyız. Türkiye şartlarını gözetmeyecek olan ve hakikaten bizim 76 milyonun birliğini, bütünlüğünü, kardeşliğini esas almayan tekliflere kapalıyız" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title