Haberler

Hüseyin Çelik: Ağzımızın Tadı Bozulmasın

Güncelleme:

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Gaziantep'te partisinin Şahinbey İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Gaziantep'te partisinin Şahinbey İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Antep Evi'nde düzenlenen iftar öncesi partilileri selamlayarak sohbet eden Çelik, iftar sonrası yaptığı konuşmada İslam ülkelerinde yaşananları örnek göstererek Türkiye'nin huzurunun bozulmamasını diledi. Çelik, İslam ülkelerin yaşadıklarını anlatarak, "Benim konuşmamla tatlı arasında bir tercih yapmak durumunda olduğunuzu biliyorum. Onun için uzun boylu konuşmanın anlamlı olmadığını da biliyorum, uzatmayacağım. Ancak şunu ifade edeyim; bütün İslam coğrafyası, maalesef Myanmar'dan Mısır'a kadar kanıyor. Biz bir Ramazan ayındayız, ama yeryüzünün birçok bölgesinde bu rahmet ve bereket ayına rağmen katliam durmuyor. Müslümanlar çile çekiyorlar. Hemen yanı başımızdaki Suriye'de, bildiğiniz gibi insanların başına, maalesef sözüm ona; onların yöneticileri tarafından bombalar yağdırılıyor" dedi. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik, Türkiye'nin yeryüzünde yaşanan küresel krize rağmen yoluna sağlam adımlarla ilerlediğini ifade ederek, "Böyle güzel bir ülkede yaşadığımız için, gerçekten İslam coğrafyası içerisinde Türkiye'nin müstesna bir yere sahip olduğunu biliyorsunuz. Bir huzur adası olduğumuz için; zaman zaman bazı arızalar çıksa da, zaman zaman önümüzü kesen, bize çelme takmaya çalışanlar olsa bile çok şükür yeryüzündeki küresel ekonomik krize rağmen Türkiye sağlam adımlarla yoluna devam ediyor. Ağzımızın tadı bozulmasın. Allah hepinize sağlık, afiyet versin. Çoluk çocuğunuzla birlikte istikbale emin adımlarla yürüyün diyorum" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title