Haberler

Hürsiad'da Taşdemir Dönemi

Hür Sanayici ve İşadamları Derneği (Hürsiad) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kadayıfçı'nın Günsiaf Yönetim Kurulu'na Girmesiyle Boşalan Başkanlığa Mehmet Taşdemir Getirildi.

Hür Sanayici ve İşadamları Derneği (HÜRSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kadayıfçı'nın GÜNSİAF Yönetim Kurulu'na girmesiyle boşalan başkanlığa Mehmet Taşdemir getirildi.

HÜRSİAD Dernek Merkezi'nde yapılan Genel Kurul'da açılış konuşmalarının ardından yapılan seçim sonunda yönetim kurulu başkanlığına Mehmet Taşdemir seçildi. Daha önceki dönemlerde başkan yardımcılığı ve başkan vekilliği görevlerinde bulunan Mehmet Taşdemir yaptığı açıklamada, "Üyelerimizin teveccühünden dolayı teşekkür ederim, verilen görevi layıkıyla yapmaya çalışacağım. HÜRSİAD Gaziantep'in ilk kurulan, yıllardır ilimize hizmet veren 237 üyesiyle olan saygın bir dernektir. Gaziantep'in en büyük iş

adamları derneklerinden birisi olan derneğimizi daha yükseklere taşımak istiyoruz. Amacımız derneğimize ve üyelerimize layık olmak. Bundan önceki yönetimimizin gayretlerini sürdürmek, ilimize ve ülkemize faydalı faaliyetleri devam ettirmektir" dedi.

HÜRSİAD'ın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu; Başkan Mehmet Taşdemir, Başkan Yardımcıları; M. Akif Elbeylioğlu, M. Kasım Fincan.

Yönetim Kurulu Üyeleri Cahit Nakıboğlu, Mehmet Özkeleş, İbrahim Erbalcı, M. Ali Parlar, Adnan Kaburoğlu, Bedri Yılmaz, Orhan Can, Necdet Tiryakioğlu.

(TB-MEF-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title