Haberler

Hurdalık Yangını Korkuttu

Manisa'nın Muradiye Kasabası Evronos Köyünde Bir Hurda Deposunda Çıkan ve Yanındaki Eve de Sıçrayan Yangında Evde Uyumakta Olan Anne-kız, Komşuları Tarafından Uyandırılarak Kurtarıldı.

Manisa'nın Muradiye kasabası Evronos köyünde bir hurda deposunda çıkan ve yanındaki eve de sıçrayan yangında evde uyumakta olan anne-kız, komşuları tarafından uyandırılarak kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Evronos köyünün girişinde Serdar Özhun'a ait olduğu öğrenilen hurda deposunda süngerlerin aşırı sıcaktan alev alması sonucu çıkan yangın bitişiğindeki eve sıçradı. Manisa Belediyesi itfaiye ekiplerinin kontrol altına almak için uzun süre çaba harcadığı yangında, depoda ve bitişiğinde bulunan evde büyük hasar meydana geldi. Evde uyuyan Aslı Kara ve annesi Ayşe Oman ise, komşuları tarafından güçlükle uyandırıldı. Sinir krizi geçiren Aslı Kara'yı, çevredeki vatandaşlar

sakinleştirmeye çalıştı. Bazı işçiler de dumandan etkilendi. Mahallede paniğe neden olan yangında, bazı vatandaşlar gözyaşlarına hakim olamadı.

Büyük panik yaşayan Aslı Kara, "Ben içerde uyuyordum. Annem kaldırdı hemen dışarıya çıkardı. Korkudan ne yapacağımızı şaşırdık" diyerek gözyaşı döktü.

Deponun bitişiğinde bulunan evin depoda çalışan 9 kişiye tahsis edildiği öğrenilirken, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

(ÖU-YK-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title