Haberler

Hurdadan At Heykeli Yapıyor

Hurdadan at heykeli yapıyor Mozaik ve heykel sanatçısı Mervan Altınorak, yarım ton hurda ile yaptığı at heykelini, Ankara'daki Hatay Günleri'nde sergileyecekHATAY - Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde mozaik ve heykel sanatçısı Mervan Altınorak, yarım ton hurda ile yaptığı at heykelini, Ankara'da...

Hurdadan at heykeli yapıyor

Mozaik ve heykel sanatçısı Mervan Altınorak, yarım ton hurda ile yaptığı at heykelini, Ankara'daki Hatay Günleri'nde sergileyecek

HATAY - Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde mozaik ve heykel sanatçısı Mervan Altınorak, yarım ton hurda ile yaptığı at heykelini, Ankara'da yapılacak olan Hatay Günleri'nde sergiye çıkaracak.

Mervan Altınorak, daha önce yaptığı geyik heykelinin İstanbul'daki Hatay Günleri'nde sergilenmesinden sonra bu defa da at heykeli yapmaya karar verdiğini söyledi.

İçerisinde her türlü demir hurda parçası bulunan yaklaşık yarım tonluk at heykelini bitirmeye çalıştığını belirten Altınorak, "Diriliş" adını verdiği heykeli Ankara'ya götüreceğini ve Hatay Günleri'nde sergileyeceği için heyecanlı olduğunu da belirtti.

Altınorak, "Heykelin, Hatay'ın en güzel şekilde tanıtımının yapılacağı 31 Ekim- 4 Kasım tarihleri arasındaki sergide yer alması için yoğun çalışma içerisindeyim" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title