Haberler

Hurda Otomobili, Başka Bir Otomobil ile Çekerek Çaldılar

Eskişehir’de hurda bir otomobili, başka bir otomobil ile çekerek çalan 2 kişi polis tarafından yakalandı.

Eskişehir'de hurda bir otomobili, başka bir otomobil ile çekerek çalan 2 kişi polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, olay Emek Mahallesi, Ormanlı Sokak üzerinde yaşandı. İddialara göre, hurda vaziyette ve plakasız park halindeki otomobil, başka bir araçla olay yerinden çekilerek çalındı. Polis ekipleri hırsızlık olayının ardından çalışma başlattı. Güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkan ekipler, ekipler çalıntı otomobili çeken araçla birlikte Çamlıca Mahallesi yakınlarında bir köprü üzerinde durdurdu. Otomobilin içerisinde bulunan S.S. ve E.S., isimli şahısları yakalayan polis ekipleri, aracı incelemeye aldı. Otomobilin çekme belgeli olduğu, üzerinde başka araca ait plakaların yer aldığını tespit eden ekipler, şahıslara resmi belgede sahtecilik sucundan işlem yaptı. Ayrıca 2 şahsa 7 bin lira trafik cezası uygulayan ekipler, otomobili de trafikten men ederek otoparka çekti.

Söz konusu oto hırsızlığını 27 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve yaklaşık 10 gün önce yakalanarak cezaevine teslim edilen İ.Y. ve E.S., isimli şahısların gerçekleştirdiği ortaya çıktı. E.S. ve S.S.'nin ise çalıntı otomobili parçalayarak bazı parçalarını hurdacıya sattıkları tespit edildi. Bunun üzerine hurdacı A.S. ile oğlu M.S., isimli şahıslar da polis ekipleri tarafından yakalandı. Çalıntı otomobilin şasi kısmı Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunurken, sahibine teslim edildi.

Öte yandan, şüpheliler S.S. ile E.S. ise adliyeye sevk edildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Eskişehir Çamlıca Ormanlı 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title