Haberler

Hülya Sancaklı'nın Vefatı - CHP Milletvekillerinden Taziye Ziyareti

CHP İstanbul milletvekilleri Ali Şeker ve Mahmut Tanal, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'ya, vefat eden eşi Hülya Sancaklı için taziye ziyaretinde bulundu.

Milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri ve yakınları, Hülya Sancaklı'nın hayatını kaybettiği hastaneye gelerek, Saffet Sancaklı'ya başsağlığı diliyor. Ali Şeker ve Mahmut Tanal da hastaneye gelerek, Saffet Sancaklı ile görüştü.

Hastane çıkışında gazetecilere açıklama yapan Şeker, "Saffet Bey ile görüştük, taziyelerimizi ilettik. Bu olaydan sonra Meclis'e gelerek, 'Biz niye bu hale geldik? Bize ne oldu?' minvalinde bir konuşma yapmıştı. Acısını hafifletmek için çocuklarına ve kendisine başsağlığı dilemek için geldik. Aileye sabırlar diliyoruz. Bizim, kötü günlerde değil, iyi günlerde de birlikteliğimizi korumamız gerekiyor. Başımız sağolsun." dedi.

Tanal da "Kederde, tasada birlikte olmanın, insan olmanın, bu ülkenin ferdi ve vatandaşı olmanın gereği, bu tür durumlarda birlik ve beraberliği yansıtmak lazım. Aynı zamanda bu, hem dini görevimiz hem örf, adetimizin gereği. Saffet kardeşimize başsağlığında bulunduk. Eşine Allah'tan rahmet diliyoruz. Sevenlerine, dostlarına sabır diliyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Saffet Sancaklı Mahmut Tanal İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title