Haberler

Hülya Avşar Sevgilisi Saran'la Roma'ya Gitti

Ünlü Sanatçı Hülya Avşar, Sevgilisi Sadettin Saran ile Birlikte Tatil İçin Roma'ya Gitti. Birlikte Görüntülenmek İstemeyen İki Sevgili Uçağa Ayrı Ayrı Bindi.

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, sevgilisi Sadettin Saran ile birlikte tatil için Roma'ya gitti. Birlikte görüntülenmek istemeyen iki sevgili uçağa ayrı ayrı bindi.

Ünlü sanatçı Hülya Avşar ve sevgilisi Sadettin Saran, Türk Hava Yolları'nın (THY) tarifeli seferiyle saat 10:55'te tatil için Roma'ya uçtu. Atatürk Havalimanı'na uçağın kalkışından yaklaşık bir saat önce gelen Saran-Avşar çifti, uçağın kalkışını THY CIP Salonu'nda bekledi. Gazetecilerin beklediğini öğrenen çift, birlikte görüntü vermemek için uçağa ayrı ayrı binmeyi tercih etti. CIP Salonu'ndan ilk çıkan Avşar, basın mensuplarının Saran ile ilgili sorularına kaçamak cevaplar verdi. Neşeli olduğu gözlenen Hülya Avşar, uçağa tek başına bindi. Hülya Avşar'ın ardından Saran da salondan çıkarak uçağa gitti. Basın mensuplarının "Hülya Avşar da uçakta" demesi üzerine Saran, "Büyük tesadüf" diye espri yaptı. Hülya Avşar gibi gazetecilerin sorularını geçiştiren Saran, uçağa bindi.

(ÖFA-ED-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title