Haberler

Hülya Avşar Kobanili Kadınlarla Görüşecek

Güncelleme:

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Celalettin Güvenç, Avşar'ın, Suriye'nin Kobani kentinden kaçan kadınlarla görüşmek üzere Şanlıurfa'ya geleceğini söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Celalettin Güvenç, sanatçı Hülya Avşar'ın, Suriye'nin Kobani kentinden kaçan kadınlarla görüşmek üzere Şanlıurfa'ya geleceğini söyledi.

HÜLYA AVŞAR KAMPANYAYA DESTEK VERİYOR

Güvenç, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kobanili mülteciler için başlatılan yardım kampanyası için düzenlenen törende konuştu. Kampanyaya sanatçı Hülya Avşar'ın da destek verdiğini belirten Güvenç, sanatçının, hafta sonu Türkiye İş Kadınları Derneği yöneticileri ile Suruç'a gelerek Kobanili kadınlar ile görüşeceğini söyledi.

ISINMA İHTİYAÇLARI ARTMIŞ

Güvenç, 2 aylık süreçte 200 bine yakın insanın sınırı aşarak Türkiye'ye geldiğini ve çoğunluğunun Suruç'ta kaldığını ifade ederek, havaların soğumasıyla ısınma ihtiyacının doğduğunu ifade etti.

Herkesi ve her kesimi Suriyeli sığınmacılara daha çok destek vermeye çağıran Güvenç şöyle konuştu:

HERKESİ YARDIMA ÇAĞIRDI

"Yaklaşık 200 bin kişi Kobani'den kaçarak kentimize geldi. Elimizden geldiği kadar bütün imkanları seferber ederek daha güzel alanlarda gelen misafirlerimizin yaşamasını sağlıyoruz. Çadırda yaşayan misafirlerin ısınma sorunları var. İstanbul merkezli Türkiye İş Kadınları Derneğinin bize gönderdikleri kaynakla bin adet ısıtıcıyı dağıttık ama yeni ısıtıcılara ihtiyacımız var. Cumartesi günü sanatçı Hülya Avşar buraya gelerek bütün kamuoyunun ilgisini çekecektir. Bir kere daha kış aylarının gelmesiyle birlikte herkesi; ısıtıcı, battaniye ve giysi bakımından destek olmaya çağırıyorum. El birliği ile acıları daha da hafifleteceğimizi düşünüyorum.''

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Celalettin Güvenç Hülya Avşar Şanlıurfa Kobani Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (61)

kürsat:

hülya birtanesin keşke kürt gelini olsaydın çavreş kobaniye git diyenlere sesleniyorum insanlığa gidin birbirinize laf atmayın bir insam olarak akpnin çözümden önce savaştan kaçan annelere yardımcı olsun yasasın bütün halklar etnik guruplar kardeşlik

47
2
yanıtYanıtla
urfali:

turk gelini oldugu icin size yardim ediyor , kurt gelini olsaydi size hainlik ederdi

yanıt0
yanıt3
VATANDAŞ:

KOBANİYE GİT HÜLYA SENİN NE İŞİN VAR İSTANBULDA

18
26
yanıtYanıtla
VATAN-TAŞKAFA:

Üstüne vazife mi senim kimin nere gidip gitmeyeceği. don var mı don, yoksa sana da göndersin

yanıt0
yanıt0
ankarali:

hulya kendini gundemde tutmak icin kobaniyimi kullanacan sen kimsinki sen gitte kactane kocalarin varsa onlarla gorus gonlunu yap

32
7
yanıtYanıtla
uyumlu:

gidişinin hiç bir amacı yok. sadece reklam. . .

19
10
yanıtYanıtla
UYUM BUYSA...:

Sen onun yaptığının onda birini yap, seni alkışlayalım reklamı da sen hakket yada sus, susmuyor isen utan.

yanıt0
yanıt0
Asi ve MaviMobil-ANDROID:

her biji Hulya

14
14
yanıtYanıtla
Akuma:

ünlülerin hepsi niye bu kadar salak? Ünlü olmak icin kriter mi?

11
17
yanıtYanıtla
Sbm@m.m:

Sen salak olmasan bunları yazmazdın

yanıt2
yanıt0
VATAN-TAŞKAFA:

Üstüne vazife mi senim kimin nere gidip gitmeyeceği. don var mı don, yoksa sana da göndersin

0
0
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title