Haberler

Hülya Avşar, Instagram hesabından bornozlu haliyle video paylaştı

Güncelleme:

56 yaşındaki başarılı oyuncu şarkıcı Hülya Avşar, sosyal medya hesabından üzerindeki bornozuyla köpeğinin tüylerini taradığı anları paylaştı. Avşar'ın derin bacak dekoltesi ise görenleri şaşkına çevirdi.

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Hülya Avşar, yakın zaman önce YouTube kanalı açarak ünlü isimleri konuk almaya başladı. Öte yandan Instagram hesabını aktif olarak kullanan Avşar, son olarak bornozuyla çektirdiği videosunu paylaştı.

BORNOZUYLA KÖPEĞİNİN TÜYLERİNİ TARADI

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüsten korunmak için vaktini evde geçiren 56 yaşındaki Hülya Avşar, sosyal medya hesabından köpeğinin tüylerini tararken bir video paylaştı. Üzerindeki bornozla video paylaşan Avşar kızı, derin bacak dekoltesiyle herkesi şaşırttı. Hayatını spora adayan Avşar'ın kusursuz fiziği ise dikkatlerden kaçmadı.

Hülya Avşar, Instagram hesabından bornozlu haliyle video paylaştı

"ANNELER ÇOCUKLARINI BÜYÜTMELİ, EŞLER ÇALIŞMALI"

YouTube'da içerik üretmeye başlayan Hülya Avşar, geçtiğimiz günlerde kızı Zehra Çilingiroğlu'nu kendisinin büyüttüğünü ve bakıcıya da karşı olduğunu söyleyerek "Çocuğumu her zaman kendim büyüttüm. Anneler çocuklarını kendi büyütmeli, eşler çalışmalı. Eski sistemciyim. Çünkü doğru sistem bu. Erkekler çalışmalı, eve para getirmeli, hem kendini iyi, hem de erkek olduğunu hissetmeli. Bakıcı sistemi tamamen yok olmalı. Ben ilkokuldan liseye kadar kızım Zehra'yı okula götürdüm, aldım" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Hülya Avşar Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (45)

güven:

az kaldı seninde sokağa çıkman yasaklanacak

45
37
yanıtYanıtla
melek:

ya çok yaşayın emi. :)))))))) gülmekden kırıldım.

yanıt5
yanıt34
melek:

ya çok yaşayın emi. :))))) gülmekden kırıldım.

yanıt3
yanıt1
SÜMBÜLLÜ:

Tamam iste eve kapatın beni diyor 65 yaşındaki teyzelere sokağa çıkma yasağı var evde kalacak bakacak erkek ariyir

yanıt25
yanıt2
..:

TEYZE NAPIYONYA

37
33
yanıtYanıtla
Rüknettin:

Hastasıyız dedeeeeeeee.

yanıt4
yanıt4
.....:

TEYZEN SAHA GURBAN OLSUN SALAK EVLADÜM

yanıt0
yanıt1
Kadir:

çok igrenç bir kişi Topluma faydası olmayan bir kişi.

33
1
yanıtYanıtla
Emel...Ayvalik:

Hülya hanim birakin bu sahte isleri size hic yaksmiyor yaslandiniz artik kabul edin ajda hanim bile sizden iyi duruyor

31
2
yanıtYanıtla
Osmanli:

Kaç yaşındasın biraz haya kızından haya et seni hiç sevmiyorum hiç de sevmedim hareketlerinden dolayi

26
4
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title