Haberler

Hülya Avşar "Berlin in Berlin" Filminde Babaanne Olmayı Kabul Etmedi

Güncelleme:

Vizyona girdiği dönemde büyük ses getiren "Berlin in Berlin" filminde babaanneyi oynaması için teklif götürülmüştü. Avşar kızı, bu teklifi elinin tersiyle itti.

1993 senesinde Sinan Çetin'in ' Berlin in Berlin' filminde oynayan Hülya Avşar, bu sefer kendisine teklif edilen babaanne rolünü kabul etmedi. Vizyona girdiği dönemde büyük ses getiren film çekildiğinde Hülya Avşar 30 yaşındaydı.

TEKLİF SİNAN ÇETİN'DEN GELDİ

Filmde yönetmen koltuğunda oturacak Sinan Çetin, 54 yaşındaki Hülya Avşar'a "Filmin ikincisini çekeceğim. Sen de babaanneyi oyna" teklifinde bulundu. Düşünmek için zaman isteye Avşar kızı, Çetin'in teklifini kesin bir dille reddetti.

AMERİKA'YA SEYAHAT EDECEKTİ

İlerleyen yaşına rağmen güzelliğinden bir şey kaybetmeyen Hülya Avşar, filmin çekimleri süresince Amerika'ya seyahat edecekti. Hülya Avşar'ın bu filmde oynamasına kesin gözüyle bakılıyordu.

SAHNELERİ ÇOK KONUŞULMUŞTU

Hatırlanacağı üzere Hülya Avşar'ın 'Berlin in Berlin' filmindeki sahneleri çok konuşulmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Hülya Avşar Sinan Çetin Berlin Sinema Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title