Haberler

Hükümlüler ile Üniversite Öğrencilerinin Voleybol Maçı

Konya'da Yarı Açık Cezaevi Hükümlüleri ile Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (Besyo) Öğrencileri Arasında Yapılan Voleybol Maçını Hükümlüler Kazandı.

Konya'da Yarı Açık Cezaevi hükümlüleri ile Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencileri arasında yapılan voleybol maçını hükümlüler kazandı.

SÜ Alaaddin Spor Salonu'nda iki setten oluşan karşılaşmada hükümlüler ilk seti 25-21 ikinci seti ise 25-16 kazanarak maçtan galip ayrıldı. Konya Yarı Açık Cezaevi Cumhuriyet Savcısı Aziz Nurettin Sürücü, bir çok alanda hükümlülere eğitim verdiklerini belirterek, "Hükümlülerimizin sağlam bir bedene sahip olmalarını sağlamak için bu tür sportif faaliyetler gerçekleştiriyoruz. İlkini geçen sene yapmıştık. Bu sene yine BESYO'da bulunan öğretim üyelerimiz ile yaptığımız görüşmeler sonunda öğrencilerimizin

hükümlülerimiz ile voleybol maçı yapmalarını kararlaştırdık. Gördüğümüz kadarıyla sporcularımız ve hükümlülerimiz gayet centilmen bir havada müsabakayı gerçekleştirdi" dedi.

BESYO Öğretim Görevlisi Ahmet Bozdan ise rekreasyon dersi çerçevesinde uygulamalar yaptıklarını söyleyerek, "Bu uygulamalar çerçevesinde böyle bir etkinlik düzenledik. Daha önceden de bunu yapmıştık ve çok memnun kaldık. Çünkü o insanlarında spora, ilgiye ihtiyaçları var. Sonuçta onlarda bizim gibi insan. Bizim öğrencilerimiz de o insanlarla birlikte olarak bizimde her an o duruma düşebileceğimizi görsünler" şeklinde konuştu.

(BÇ-İP-MFS-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title