Haberler

Hükümet Ve Asker, Lübnan Ve Pkk Konularını Görüşmek İçin Biraraya Geldi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hilmi Özkök, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, Adalet Bakanı Cemil Çiçek Ve Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül İle Başbakanlık Merkez Bina'da Biraraya Geldi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hilmi Özkök, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, Adalet Bakanı Cemil Çiçek ve Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ile Başbakanlık Merkez Bina`da biraraya geldi.

Saat 10.00`da başlayan toplantı basına kapalı olarak gerçekleştiriliyor.Toplantıda, Lübnan`da ateşkesin sağlanmasından sonra bölgeye yerleşecek barış gücü ve PKK ile mücadele konularının ele alınması bekleniyor.

Toplantıda Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Ali Tuygan, Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ertuğrul Apakan, Genelkurmay Başkanlığı Plan ve Prensipler Başkanı Korgeneral Hilmi Akın Zorlu ve Genelkurmay Başkanlığı Harekat Başkanı Korgeneral Bekir Kalyoncu katılıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title