Haberler

Hükümet Konağı Önünde İntihar Girişimi

Tunceli'de Yatılı İlköğretim Bölge Okulundaki Taciz Skandalının Mağdur Öğrencilerinden Birinin Babası, Hükümet Konağı Önünde Kendisini Bıçakla Öldüreceğini Söyleyerek, 1 Saat Eylem Yaptı.

Tunceli'de yatılı ilköğretim bölge okulundaki taciz skandalının mağdur öğrencilerinden birinin babası, hükümet konağı önünde kendisini bıçakla öldüreceğini söyleyerek, 1 saat eylem yaptı.

Tunceli'de yatılı ilköğretim bölge okulunda yaşanan taciz olayında mağdur olan oğlunun başka bir ile gönderilmesinden sonra oğlunu ziyaret etmek için her seferinde vali ve kaymakamlardan para istemek zorunda kaldığı için bunalıma giren A.K. adlı şahıs, oğlunu istediğini belirterek Hükümet Konağı önünde bıçakla kendisini öldürmek istedi. Sabah saatlerinde Hükümet Konağı önüne gelen A.K. adlı şahıs, ceketini ve gömleğini Atatürk heykeli önünde yaktı. Ardından bıçağını çıkaran A.K., "Taciz mağduru çocuğumu benden habersiz uzak bir şehre gönderdiler. Oğlumu görmek için her seferinde vali ve kaymakamdan para istemek zorunda kaldım. Oğlumu istiyorum. Ben öldüm" diyerek intihar etmek istediğini söyledi. Basın mensuplarına da tepki gösteren A.K., uzun uğraşlar sonunda emniyet yetkililerinin kendisine para vereceği ve çocuğunu göreceği sözünün ardından bıçağı atarak eyleminden vazgeçti. Gözaltına alınan A.K., Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

4 Aralık tarihinde Tunceli'nin Mazgirt İlçesi Akpazar Beldesi'ndeki Hasan Ali Yücel Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda meydana gelen olayda 3 erkek öğrenci, 4 öğrenciye "cinsel istismarda" bulundukları iddiasıyla tutuklanmış, yapılan muayene sonrasında tutuklanan çocukların da cinsel istismara uğradığı belirlenmişti.

(HY-EST-FA-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title