Haberler

Huğlu Av Tüfekleri Yatırımda Hız Kesmiyor

Konya'nın Beyşehir ilçesine bağlı Huğlu beldesinde faaliyet gösteren Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi yatırım konusunda hız kesmiyor.

Konya'nın Beyşehir ilçesine bağlı Huğlu beldesinde faaliyet gösteren Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi yatırım konusunda hız kesmiyor.

Kooperatifin Beyşehir Organize Sanayi Bölgesi'nden yer satın alarak önümüzdeki dönemde üretimin bazı bölümlerini burada gerçekleştirmeyi planladığı bildirildi. Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi Başkanı Ömer Kızılkaya, günümüzde gelişen teknoloji ile birlikte yeni yatırım planlarının olduğunu söyledi. Kooperatif olarak çağın gerisinde kalmamak için teknolojiyi sürekli takip etmek zorunda olduklarını vurgulayan Kızılkaya, aynı durumun sektörde üretim yapan tüm firmalar için de geçerli olduğunu belirtti. Yatırımın hiçbir zaman arkasının kesilmemesi gerektiğini dile getiren Kızılkaya, "Zaten yatırımı kesen yerinde bile sayamaz, geriye gitmeye mahkum olur. Bunun için fabrikamızda son teknoloji ürünü CNC dediğimiz tezgahlara yatırımlarımız sürekli devam ediyor. Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi olarak Beyşehir Organize Sanayi Bölgesi'nde arsa satın aldık. Birkaç yıl içerisinde buraya da bir kapalı alan düşünerek, birtakım imalatlarımızı o tarafa aktarmayı planlıyoruz. Zaten bunu 2-3 yıl içerisinde tamamlamamız da gerekiyor. Yatırım olarak, fabrikamızda makine ve teçhizat açısından ek bina bakımından yeni yatırımları yapmaya devam ediyoruz" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title