Haberler

Hüda Par Heyetinden AK Parti'ye Bayram Ziyareti

- HÜDA PAR heyetinden AK Parti'ye bayram ziyaretiANKARA - Kurban Bayramı nedeniyle HÜDA PAR heyeti AK Parti Genel Merkezine gelerek bayramlaştı.

- HÜDA PAR heyetinden AK Parti'ye bayram ziyareti

ANKARA - Kurban Bayramı nedeniyle HÜDA PAR heyeti AK Parti Genel Merkezine gelerek bayramlaştı.

AK Parti'de Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Ankara Milletvekili Orhan Yeğin, Kadın Kolları MKYK üyesi Şerife Polat ve Gençlik Kolları Secim İşleri Başkanı Ülperen Bozdağ'dan oluşan heyet, bayram ziyareti için gelen HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Erdal Elibüyük ve beraberindeki heyeti parti genel merkezinde ağırladı.

Her iki heyet te birbirlerinin bayramlarını tebrik edip iyi dileklerde bulunurken, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sarıeroğlu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Türkiye'yi daha iyi noktalara getireceklerini belirtenken, döviz kuru üzerinden Türkiye'ye diz çöktürülmek istendiğini kaydetti, milletin söz konusu vatan olduğunda herkese güçlü mesaj verebileceğini gösterdiğini söyledi.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Erdal Elibüyük ise ekonomi ile yaşanan sıkıntıları dile getirdi, yerli ve milli üretime dikkat çekti.

Sarıeroğlu, konuklara cezerye ve şalgam ikram etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Kurban Bayramı Ak Parti Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title