Haberler

Hüda Par Genel Başkan Vekili Mehmet Yavuz Açıklaması

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkan Vekili Mehmet Yavuz, Cumhurbaşkanı seçimiyle ilgili partilerinin aldığı nasıl bir strateji izleyeceklerine ve hangi adayı destekleyeceklerine ilişkin kararı kısa süre sonra kamuoyuyla paylaşacaklarını söyledi.

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkan Vekili Mehmet Yavuz, Cumhurbaşkanı seçimiyle ilgili partilerinin aldığı nasıl bir strateji izleyeceklerine ve hangi adayı destekleyeceklerine ilişkin kararı kısa süre sonra kamuoyuyla paylaşacaklarını söyledi.

Yavuz, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde esnafı ziyaret ederek, seçimlerde partisine destek istedi.

Ziyaretin ardından AA muhabirine açıklama yapan Yavuz, 24 Haziran'daki seçimlere parti olarak gireceklerini ve seçim startını Adıyaman'ın Kahta ilçesinde verdiklerini ifade etti.

Yavuz, "Cumhurbaşkanı seçimleriyle alakalı parti kurulumuzun aldığı bir karar var. Bu doğrultuda nasıl bir strateji izleyeceğimize, hangi adayı destekleyeceğimize dair aldığımız kararın sonucunu kısa bir sürede kamuoyu ile paylaşacağız." dedi.

Son günlerde doların yükselmesinin dış mihraklar tarafından organize edildiğini söyleyen Yavuz, "HÜDA PAR olarak bizler yerli ve milli bir ekonominin acilen geliştirilmesi gerektiğine inanıyoruz. Özellikle dolara bağımlılığın hem ithalat hem de ihracatta dolar bazında işlem görmenin memleketimize zarar vereceğini öngörüyoruz. Başta komşularımız olmak üzere özellikle İslam ülkelerinin kendi aralarında oluşturacakları bir para birimiyle bu sorunları aşacağımızı düşünüyoruz." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title