Haberler

    Hücumda Değişim

    Fenerbahçe’de hücum hattında da olası bir değişiklik bekleniyor.

    Fenerbahçe'de hücum hattında da olası bir değişiklik bekleniyor. Fenerbahçe'de son Kardemir Karabükspor maçını kazandıran Mathieu Valbuena forma bekliyor. Valbuena'nın durumuna göre sol bekte de değişiklik olacak. Savunması daha güçlü olan Hasan Ali Kaldırım, Fransız futbolcunun arkasında oynayacak. Vincent Janssen sakat olduğu için yine Roberto Soldado görev yapacak.

    Kulübe faktörü
    Sarı-lacivertli takımın son haftalardaki çıkışında birçok etken önemli rol oynadı. Bunların başında ise kadronun tamamlanıp yedek kulübesinin güçlenmesi geliyor.
    Sezonun ilk haftalarında önemli puanlar kaybeden Fenerbahçe'nin yedek kulübesinde şu an kadroda olmayan Salih Uçan ile genç oyuncular Samed, Oğuz Kağan, Ahmethan gibi isimler vardı. Ayrıca Van Persie de yine katkı beklenen isimler arasındaydı.
    Seri galibiyetler alınan son beş haftaya bakıldığında ise iyileşmesine rağmen Van Persie ve Ozan Tufan gibi önemli isimlerin kadro dışı kaldığı maçlar oldu.
    Bunun yanı sıra Valbuena, Isla, Neto, Soldado gibi üst düzey birçok isim kulübedeydi.Devre arası transfer döneminde takıma takviye yapmaya hazırlanan sarı-lacivertliler, ikinci yarıda daha da güçlü bir kadro ile mücadele edecek.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mathieu Valbuena Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title