Haberler

    Hücum Kozu Arttı

    Mehmet Ekici’nin takıma girmesiyle beraber Fenerbahçe’de hücum opsiyonları da artmış durumda.

    Mehmet Ekici'nin takıma girmesiyle beraber Fenerbahçe'de hücum opsiyonları da artmış durumda. Teknik direktör Aykut Kocaman'ın elindeki kadroda özellikle hücum oyuncularının form yakalaması dikkat çekiyor.
    Tecrübeli teknik adam, ligin ikinci yarısında 6 maçta 5 gol atan Jose Fernandao, son kupa maçında attığı golle dikkat çeken Soldado, sezon başından beri büyüyen futboluyla Giuliano, yine kupadaki Beşiktaş derbisiyle etkili bir görüntü veren Mehmet Ekici ve yedek kulübesinde artı güç olan Valbuena ile son haftalara formda bir grupla giriyor.
    Sezonun en kritik haftalarında hücum gücünün de önemini bilen Kocaman ve teknik heyet, bu açıdan rahat bir durumda.
    Özel dinlenme

    Spor Toto Süper Lig'de kritik haftalara girilirken Fenerbahçe'de üç futbolcu yorgunluğa bağlı sakatlık tehlikesi ile karşı karşıya.
    Teknik direktör Aykut Kocaman'ın vazgeçilmezleri olan Neustadter, Mehmet Topal ve Souza, Akhisar maçı öncesi dinlendirilecek.
    Bu üç futbolcuya özel bir dinlenme programı uygulanacak. Yapılan ölçümlerde bu isimlerin vücudu artık sakatlık alarmı veriyor.  Hem bu haftaki Akhisar mücadelesi hem de gelecek haftaki maçlarda takımın omurgasını oluşturacak bu isimlere ihtiyaç var.
    Bu nedenle bu üçlü Beşiktaş ve Akhisar maçları arası takım ile yoğun antrenman yapmadan neredeyse maçtan maça çıkacak.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Aykut Kocaman Mehmet Ekici Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title