Haberler

    Huawei'nin Sesli Asistan Celia, P40 Serisine Geliyor

    Güncelleme:

    Huawei'nin geçtiğimiz aylarda tanıttığı sesli asistanı Celia, P40 serisine

    Huawei'nin geçtiğimiz aylarda tanıttığı sesli asistanı Celia, P40 serisine geliyor. Sesli asistan yeni güncelleme ile cihazlara gönderilmeye başlandı.

    Huawei Celia, P40 Serisinde Kullanıma Açılıyor

    Huawei'nin dijital asistani Celia, Huawei modellerine görev yapacak. EMUI 10.1.0.121 güncellemesi ile birlikte P40 serisine gelen yeni sesli asistan Celia, diğer markalarla arasındaki rekabeti de kızıştırıyor.

    Huawei Celia, hava durumunu kontrol etme, alarm ayarlama ve Google Lens'e benzer ürünleri çevirmek için telefonun kamerasını kullanmanıza yardımcı olmak gibi birçok asistanlık hizmeti sunuyor. Aynı zamanda Celia ile iletişime geçmek için "Hey Celia" demeniz yeterli oluyor.

    Celia İngilizce, Fransızca ve İspanyolca dillerinde mevcut ve şu anda İngiltere, Fransa, İspanya, Şili, Meksika ve Kolombiya'da kullanılabilmekte. Asistanın Türkçe dil desteğine sahip olup olmayacağı bilinmezliğini korumakta.

    Bildiğiniz gibi Siri, yıllardır dijital asistan denilince ilk akla geliyor. Tabi Siri'nin gelişmişlik seviyesi diğer markaların sesli asistanlarına göre daha fazla. Ancak Android işletim sistemli cihazlarda da artık olması gereken bir özellik. Samsung Bixby ile bir girişim yaptı ama kaç kişi kullanıyor dersek sonuç elbette az çıkacaktır.

    Huawei Celia daha yolun başında. Ancak peşi bırakılmazsa çok iyi yerlere gelebilir. Bakalım Android işletim sistemine sahip cihazlarda Siri'ye rakip olabilecek bir sesli asistan ortaya çıkacak mı? Hep birlikte bekleyip göreceğiz.

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Cep Telefonu Google Huawei Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title