Haberler

    Htc One Sv Resmen Duyuruldu

    - One Serisi'nin bu en son üyesinin zarif ama güçlü yapısıyla, yüksek kalitede multimedya deneyimi sunmaya hazır olduğunu söyleyen HTC Corporation CEO'su Peter Chou; "Günümüzün hızlı yaşam tarzı yüksek performansa sahip cihazlara ihtiyaç duyuyor. HTC One SV, One Serisi'nin ödül şampiyonu görüntüleme ve ses kalitesini, sorunsuz internet, kesintisiz çoklu görev ve yoğun bir eğlence için ışık hızında çift çekirdekli işlemci ile bir araya getiriyor." şeklinde konuştu.

    Güvenilir, son derece hızlı performans

    HTC One SV 1,2 GHz Qualcomm Snapdragon S4 çift çekirdekli işlemcisi ile olağanüstü bir performans, yüksek kalitede video aktarma ve oyun oynamanın yanı sıra sorunsuz çoklu görev özelliklerini sunuyor.

    Dropbox ile belgeler, filmler, resimler ve uygulamalar için asla yer sıkıntısı çekmez, HTC One SV'nin Micro SD kart yuvasının desteklediği SkyDrive entegrasyonu ile de sabit belleğinizi her ayrı kart için 32 GB'a kadar yükseltebilirsiniz. En son NFC teknolojisi ve Android Beam sayesinde, tek bir dokunuşla istediğiniz içeriği aynı anda NFC'nin etkin olduğu başka bir cihazla da paylaşabilirsiniz.

    5 megapiksel kamera

    HTC One SV, One serisi ile özdeşleşmiş inanılmaz bir kameraya sahip. Tek tuşla Kesintisiz Çekim ve VideoPic özelliğini taşıyan kamera az ışıklı ortamlarda bile başarılı çekimler yapılmasını sağlayan gelişmiş düşük ışık performansı ile sorunlu ışık ortamlarında kaliteli kareler elde etmenizi sağlıyor. HTC One SV'nin panoramik ve 1080p HD video kayıt özellikli 5 megapiksel f/2,0 arka aydınlatma sensörlü ana kamerası, 1,6 megapiksel f/2,2 yine arka aydınlatma sensörlü ön kamera ile tamamlanıyor. HTC One SV'nin ön kamerası güneş batarken ya da mum ışığında dahi en iyi otoportre performansını sunuyor.

    Sadece HTC akıllı telefonlarında bulunan Beats Audio ise tüm müzik, oyun ve videolarda stüdyo kalitesinde gerçek ses sunarak, HTC One SV'nin dinleme deneyimini baştan sona değiştiriyor. HTC Sync Manager ile de müzik koleksiyonlarını eşitlemek ve yönetmek hiç olmadığı kadar kolaylaştırılarak tüm arşiviniz sizin kadar hareketli hale getirildi.

    Özel tasarım

    HTC'nin her zaman alışık olduğunuz özellikleri ile 4,3 inç süper LCD-2 dokunmatik ekranlı HTC One SV Pirene Mavisi ve Buz Beyazı ile iki heyecan verici renk seçeneğiyle şık bir tasarım sunuyor. Sağlamlığı ve yumuşak dokunuşa sahip polikarbon malzeme, mükemmel bir kaplama için birbiriyle uyum içinde gümüş veya metalik bordürler ile renkli bir yapıya sahip.

    Ulaşılabilirlik

    HTC One SV, Aralık 2012 itibariyle Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinde satışa sunulacak. 2013 itibariyle Türkiye'de satışa sunulacaktır.

    Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Qualcomm Htc Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title