Haberler

    Htc'den Yeni Facebook Telefonu: Htc Myst

    Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC'nin Facebook odaklı yeni bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı söyleniyor.

    Emre Çetinkaya - - HTC ilk olarak 2011 yazında piyasaya çıkardığı HTC ChaCha ve HTC Salsa cihazlarına Facebook ile işbirliğine giderek, özel Facebook düğmeleri eklemişti. Facebook odaklı olan bu cihazlar o zamanlar, şu anki kadar yüksek olmayan mobil Facebook kullanımı yüzünden pek başarılı olamamıştı. Şimdi ise, HTC'nin bir kez daha Facebook odaklı bir akıllı telefon üretmeyi planladığı söyleniyor.

    Güvenilir kaynaklara dayandırılarak Unwiredview sitesinin yaptığı habere göre, Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC önümüzdeki aylarda, HTC Myst isimli Facebook odaklı bir telefon daha piyasaya sürecek. Cihazın sitede belirtilen özellikleri ise şöyle; çift çekirdek 1.5 GHz MSM8960 işlemci, 4.3 inç 720p ekran, 5 MP arka ve 1.6 MP ön kamera, 1GB RAM, 16 GB dahili depolama ve Android 4.1.2 Jelly Bean işletim sistemi.

    Öte yandan cihazda HTC'nin amiral gemisi HTC One'da kullandığı Ultrapiksel teknolojisini kullanıp, kullanmayacağı ise net değil. Ancak bir yöneticinin yaptığı açıklamada orta seviye cihazlarında da bu teknolojiyi kullanacaklarını belirtmişti. Bu yüzden bu teknolojinin yer alması muhtemel. Bunun yanında cihaz, Facebook, Facebook Messenger ve Instagram gibi Facebook uygulamaları yüklü olarak gelecek.

    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Facebook Htc Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title