Haberler

HSYK Toplantısı Sona Erdi, Toplantıya Yarın Devam Edilecek

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK), Adli Yargı Ünvanlı Hakim ve Cumhuriyet Savcıları Hakkındaki Kararname Taslağı'na İlişkin Bugünkü Çalışmaları Sona Erdi. HSYK, Çalışmalarına Yarın da Devam Edecek.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK), Adli Yargı Ünvanlı Hakim ve Cumhuriyet Savcıları Hakkındaki Kararname Taslağı'na ilişkin bugünkü çalışmaları sona erdi. HSYK, çalışmalarına yarın da devam edecek.

Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun bugünkü toplantısı sona erdi. Yaklaşık 10 saat süren toplantı sonunda açıklama yapan Adalet Bakanı Sadullah Ergin, "İdari yargının adli tatil nöbetleri düzenlendi. Adli tatil esnasında alınması gereken bir takım acil kararlar vardı. Onlar yapıldı. Dolayısıyla yarın saat 14.00'te kalanları görüşmek üzere tekrar toplanacağız. Bu akşam çalışmalara ara verdik. Bu anlamda kurul üyeleri çalışmalarını büyük özveri ile gerçekleştiriyor. Çalışmaların sonuçlarını beklemek lazım diyorum. Çalışmalar yaparken sonuç almak için yaparsınız. Bizde sonuç almak için çalışacağız. Yaptığımız çalışmaların sonuçlarını sizlerle her zaman paylaştım" dedi.

Ergin, bir gazetecinin "Ergenekon savcılarının yerlerinin değişimine ilişkin kurul üyeleri arasında tartışma olduğu söyleniyor. Bu doğru mu?" sorusuna, "Çalışmalar bitmeden bir şey söylemek yanlış olur" yanıtını verdi. (ANKA)

(HM/EÖ)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title