Haberler

Hristofyas: 'Güçlerimizi Birleştirme Zamanı'

Kıbrıs Rum Kesiminde Bugün 2. Turu Yapılan 'Başkanlık' Seçimlerini Yüzde 53.36 Oy Oranıyla Kazanarak Rumlar'ın Yeni Lideri Olan Rum Meclis Başkanı ve Akel Genel Sekreteri Dimitris Hristofyas, Rum Halkına, 'Güçlerimizi Birleştirme Zamanı' Çağrısı Yaptı.

Kıbrıs Rum kesiminde bugün 2. turu yapılan ''başkanlık'' seçimlerini yüzde 53.36 oy oranıyla kazanarak Rumlar'ın yeni lideri olan Rum Meclis Başkanı ve AKEL Genel Sekreteri Dimitris Hristofyas, Rum halkına, ''Güçlerimizi birleştirme zamanı'' çağrısı yaptı.

Dimitris Hristofyas, AKEL seçim bürosunda, binlerce partilinin sevinç gösterileri arasında yaptığı zafer konuşmasında, sonucun yalnızca AKEL'in değil herkesin zaferi olduğunu söyledi.

''Yarın yeni bir gün başlıyor'' diyen Hristofyas, ''Önümüzde pek çok güçlük var ama güçlerimizi birleştirerek bu zorlukları aşacağız. Güçlerimizi birleştirme zamanı'' dedi.

Kıbrıs Rum yönetimi lideri Tasos Papadopulos'a, geçmişteki işbirliği için teşekkür eden Hristofyas, konuşmasını ''Yaşasın birleşik Kıbrıs'' sözleriyle tamamladı.

Hristofyas'ın konuşması sık sık sloganlarla kesildi. Hristofyas taraftarları bu akşam, spor salonunda kutlama yapacak.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title