Haberler

Hrant Dink'in Öldürülmesi

AK Parti Grup Başkanvekilleri Faruk Çelik, İrfan Gündüz, Salih Kapusuz, Eyüp Fatsa ve Sadullah Ergin, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in Öldürülmesiyle İlgili Ortak Bir Açıklama Yaparak, Cinayeti Kınadı.

AK Parti Grup Başkanvekilleri Faruk Çelik, İrfan Gündüz, Salih Kapusuz, Eyüp Fatsa ve Sadullah Ergin, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesiyle ilgili ortak bir açıklama yaparak, cinayeti kınadı.

AK Parti Grup Başkanvekilleri Faruk Çelik, İrfan Gündüz, Salih Kapusuz, Eyüp Fatsa ve Sadullah Ergin'in yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Gazeteci Hrant Dink'in menfur bir cinayete kurban gitmesi çok manidardır. Hain eller, bu kurşunu Hrant Dink'e değil, çok hesapladıkları, çok iyi seçtikleri, sinsice planladıkları bir hedefe, doğrudan Türkiye'ye sıkmışlardır. Bu düşman bir kurşundur. Hedefi Türkiye'dir, 70 milyon Türk insanıdır. Alçakça bir cinayettir. Üzüntümüz büyüktür. Saldırıyı nefretle kınıyoruz. Merhum Dink'in ailesinin, Agos Gazetesi çalışanlarının, basın ve düşünce dünyasının ve bir insanın öldürülmesini insanlığın ölümü kabul eden yüce milletimizin başı sağ olsun."

(AU-OK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title