Haberler

Hrant Dink'in Katil Zanlısı Trabzon'da Gözaltına Alındı

Hrant Dink'in Katil Zanlısının Trabzon Nüfusuna Kayıtlı Ogün S. Olduğu Belirlenirken, Konuyla İlgili Trabzon'da 10'a Yakın Kişi Gözaltına Alındı.

Hrant Dink'in katil zanlısının Trabzon nüfusuna kayıtlı Ogün S. olduğu belirlenirken, konuyla ilgili Trabzon'da 10'a yakın kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, zanlının fotoğrafının yayınlanmasının ardından babası Ahmet S., Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nü arayarak saldırganın oğlu olduğu bilgisini verdi. Babasının ihbarı sonrasında, olayla ilgili zanlının yakınlarının ve arkadaşlarının da içinde bulunduğu 10'a yakın kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar arasında Trabzon'da 24 Ekim 2004 tarihinde Atatürk Alanı'ndaki Mc Donald's önüne bomba koyarak 6 kişinin yaralanmasına sebep olduğu gerekçesiyle tutuklanan ve 13 Ekim 2005 tarihinde 11 ay hapis yattıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere tahliye olan Yasin H. isimli kişinin de bulunduğu bildirildi.

(EK-ÖS-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title