Haberler

Hp Eğitim Kurumlarına Yöneldi

Hp, İşletmeler ve Eğitim Kurumları Gibi Yerlerde Bilgisayar ve Bilgi İşlem Maliyetlerini Düşüren Yeni İnce Bilgisayar Modellerini Tanıttı.

HP, orta ve büyük işletmelerdeki bilgisayar maliyetlerini büyük ölçüde düşüren yeni ince istemcilerinin ve sanallaştırma çözümlerinin lansmanını yaptı. HP Türkiye Kişisel Sistemler Grubu Ülke Müdürü Ertuğ Ayık, ince istemci çözümleri alanında ürün tasarımı, kurulumu ve yönetimini uçtan uca sağladıklarının altını çizerken, "işletmelerin ve eğitim kurumlarının da bilgisayar altyapısı alanında kurulum ve yönetimi kolay olan alternatif çözümler aradığını" belirtti.


HP'nin yeni ürünleri işletmeler ve eğitim kurumlarında bilgisayar maliyetlerini azaltmayı hedefliyor

Yeni HP t5740 ve t5745 ince istemci serileri sanallaştırma ortamlarında verimli bir deneyim sunacak şekilde tasarlanmış. t5740 ve t5745 esnek seri ince istemcilerin en başlıca özellikleri arasında ıntel Atom N280 işlemci ve GL40 yonga seti kullanılması, sekiz adet USB 2.0 portu ve PCı genişleme arayüzü yer alması bulunuyor. Ayrıca bu ürünler Energy Star standardını da yerine getirerek güç tasarrufu konusuna da önem veriyor.

Yazan :
SDN -

Kaynak: Shiftdelete.net / Teknoloji

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title