Haberler

HP'den Yeni İş ve Eğitim Fırsatları

HP Network çözüm ortaklarının kurumlara ve şirketlere en uygun maliyetli BT altyapılarını sunarak iki tarafın da kârlılığını arttırmasını sağlıyor.

HP, Network Grubu çözüm ortaklarının pazarda rekabet gücü kazanarak gelirlerini artırmasına yardımcı olmak amacıyla HP PartnerONE ve HP ExpertONE programlarını yeniledi.

Bu amaçla BT eğitim ve çözüm maliyetleri optimize eden HP; Avrupa, Ortadoğu ve Afrika'da (EMEA Bölgesi) uygulanmakta olan eski Tercihli Network Çözüm Ortağı programını da basitleştirerek konsolide etti. Böylece EMEA bölgesindeki tüm HP Network çözüm ortakları HP PartnerONE programına dahil oldu.

HP PartnerONE programı şimdi HP Network çözüm ortaklarının indirimler, gelişmeyi hızlandırıcı teşvik programları ve satın almalarda eski sistemlerin iade bedelinin düşülmesi gibi promosyonlar yoluyla kârlılığını arttırarak müşterilere en uygun maliyetleri sunmasını sağlıyor. HP bu amaçla yeni Network sertifika programlarını uygulamaya koydu:

— Tescilli Network Uzmanlığı: KOBİ'lere güvenli, uygun maliyetli ölçeklenebilir network çözümleri sunmak isteyen çözüm ortakları için.

— Profesyonel Network Uzmanlığı: Güvenli kablosuz veya kablolu ağ altyapısı satan, sunan, yöneten ve teknik destek hizmeti sağlayan çözüm ortakları için.

— Gelişmiş Network Uzmanlığı: Tam kapsamlı, uçtan uca güvenli ağ ve veri merkezi çözümleri satan, sağlayan, yöneten ve teknik destek hizmeti veren çözüm ortakları için. Özellikle kurumsal firmalara odaklanan bu çözüm ortakları, ağ sistemlerinin tüm yaşam döngüsüne yönelik çözümleri tasarlamak ve kullanıma sunmak için gereken uzmanlığa sahiptir.

HP çözüm ortağı Bilgi Sistemleri Genel Müdürü Bekir Sami Nalbantoğlu, HP'nin yenilenen sertifika programlarıyla ilgili olarak şunları söyledi: "HP, çözüm ortaklarına Bütünleşik Altyapılar portföyünde olağanüstü fırsatlar sunuyor. HP'nin eğitim programları ve Ağ Tasarım Merkezi'ne erişim sağlamasının yanı sıra çözüm ortaklarına yönelik destek uygulamaları da HP ile çalışmayı çok kolay ve kârlı hale getiriyor."

HP PartnerONE ve HP ExpertONE programları çözüm ortaklarının danışmanlık hizmetleri yardımıyla kalıcı müşteri ilişkileri ve iş geliştirmek için HP FlexNetwork mimarisini kullanmasını sağlıyor. Çözüm ortakları açık sistemli ölçeklenebilir HP FlexNetwork mimarisi sayesinde, kurumlara belirli bir markaya veya teknolojiye bağlı kalmadan tüm mevcut sistemlerle uyumlu BT seçenekleri sunuyor ve böylece yatırım maliyetlerini düşürüyor.

HP ExpertONE Programı ile yeni çözümler için yeni BT eğitimleri

HP ExpertONE programı çözüm ortaklarının hizmet verdikleri kurumlara HP Bütünleşik Altyapılar temelinde en çevik, açık ve esnek Network altyapılarını sunması için gereken eğitimi veriyor.

HP ExpertONE "Fast Track" programı diğer firmaların sağladığı sertifikalarla birlikte tüm eğitimleri dikkate alarak HP Network sertifika sürecini hızlandırıyor.

HP'nin ExpertONE programı aşağıdaki olanakları sunuyor:

— Yeni duyurulan HP ExpertONE Learning Solution Partners programı ile teknik eğitim/sertifika kursları, ihtiyaca özel kurslar, uzak laboratuarlara erişim, web tabanlı eğitim uygulamaları ve HP Network'e giriş kursları.

— HP Press ile kitap, e-kitap ve mobil uygulamalardan oluşan eğitim materyallerine kolay erişim.

— 2014 yılında binlerce kurumda uygulanmaya başlayacak olan global akademik eğitim programı kapsamında HP Institute sertifikaları. Video konferans sistemi ile uzak laboratuvarlara bağlantı.

HP Network için PartnerONE ve HP ExpertONE programlarıyla ilgili daha fazla bilgi edinmek üzere www.hp.com/networking/partnerone ve www.hp.com/go/expertone adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Teknoloji

Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title